1/10/2010
www.musiccorner.gr

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τραγουδάει όπως μιλάει με εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Παίζει με τα όρια της τέχνης, της λογικής και της φαντασίας και παραδίδεται μόνο στην ίδια τη ζωή. Εκεί ακριβώς συναντιέται με το νου και την ψυχή του κοινού και συνδιαλέγεται μαζί του. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για πολλούς θεωρείται ο μελωδικός και ερωτικός καλλιτέχνης της ροκ σκηνής.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, φέρνει στη σκηνή μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μία μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Αμβέρσα στο Aartselaar και την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στο Λουεμβούργο, θα μας παρουσιάσει της μεγαλύτερες του επιτυχίες (έλα ψυχούλα μου, και τι ζητάω, ο νότος, ο γάτος, πόσο σε θέλω, μάτια δίχως λογική, τα τερατάκια τσέπης, μικρός τιτανικός, ρίξε κόκκινο στην νύχτα, και πολλά ακόμη τραγούδια) επίσης θα μας ταξιδέψει σε αλλοτινές νοσταλγικές εποχές, μέσα από τις μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα συνοδεύεται από τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς που θα μας ταξιδέψουν σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι…

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  –  22/10/2010
ΣΤΟ PALAIS DES BEAUX-ARTS  –  20.30
Βρυξέλλες: BOZAR: Rue Ravenstein 23  – 1000 BRUSSELS

ΣΤΗΝ ΑΜΒΕΡΣΑ (AARTSELAAR) ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ  –  24/10/2010
ΣΤΟ CULTUREEL CENTRUM T’ AAMBEELD  –  20.00
Αμβέρσα: Cultureel Centrum t’ AAMBEELD: Della Faillelaan 34 – 2630 AARTSELAAR

ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ – 26/10/2010
CENTRE DE LOISIRS “AM SAND” DE NIEDERANVEN  –  20.00
Λουξεμβούργο: Centre de Loisirs “Am Sand” de Niederanven – L-6999 OBERANVEN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here