9/11/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  6 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΝΤΑΛΑΡΑΣ-ΚΘΒΕ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας  κ την ημέρα προτίμησης ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Στις 19 και 20 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Θεάτρου της Εταιρίας Μακεδονικών σπουδών (Κ.Θ.Β.Ε.), ο Γιώργος Νταλάρας για πρώτη φορά παίζει ζωντανά με τον Νίκο Αντύπα τα καινούργια τραγούδια της δισκογραφικής τους δουλειάς «Τι θα πει έτσι είναι». Δέκα μπαλάντες σε ρυθμούς ροκ αλλά και μεσογειακούς (latin, tango, εννέα όγδοα) με τους ξεχωριστούς στίχους του Μιχάλη Γκανά, του Μάνου Ελευθερίου, του Άρη Δαβαράκη που έχει γράψει το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, του Νίκου Μωραΐτη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Επί σκηνής λοιπόν με επτά μουσικούς σολίστες, τον Νίκο Αντύπα και τον ίδιο τον Γιώργο Νταλάρα σε διαφορετικά όργανα με έναν καινούργιο ήχο, αφού και τα τραγούδια του ρεπερτορίου του, τα οποία θα παρουσιάσει μαζί με την νέα δουλειά, είναι όλα διασκευασμένα σε ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκε ο Νίκος Αντύπας.

Επί σκηνής και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία συμμετέχει και στο δίσκο με το τραγούδι «Κόψε» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Γιώργος Νταλάρας – Νίκος Αντύπας, μια συνεργασία που αναμενόταν εδώ και καιρό, με μια διαφορετική μουσική προσέγγιση και με εξαιρετικά ενδιαφέρον μουσικό αποτέλεσμα στο οποίο συναινούν οι πρώτες μουσικές ακροάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ομότιτλο τραγούδι «Τι θα πει έτσι είναι» στο δίσκο, το ερμηνεύει με την Νoa σε αγγλικούς στίχους του Frank Musker, έχοντας αποσπάσει θερμές κριτικές και έχοντας κάνει ρεκόρ ακροάσεων στα social media. 

Ώρα: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
20€ πλατεία

15€ εξώστης
10€ φοιτητικά 

Σημεία Προπώλησης:
Public

Ιανός
www.ticketservices.gr 
210 7234567

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here