26/4/2013
www.musiccorner.gr

To Stage 25 παρουσιάζει: Νίκος Καλλίνης φιλική συμμετοχή: Μάνος Πυροβολάκης

Αυτό το Σάββατο 27 Απριλίου, στη σκηνή του Stage 25 θα βρεθεί ένας από τους αγαπημένους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς, ο Νίκος Καλλίνης.

Κοντά του θα βρεθεί επί σκηνής για μία έκτακτη εμφάνιση ο Μάνος Πυροβολάκης, που σημάδεψε το φετινό πρόγραμμα του Stage 25 με την επιτυχημένη σειρά των εμφανίσεών του, τόσο σε συνεργασία με τον Οδυσσέα Τσάκαλο όσο και με το δικό του πρόγραμμα. Σε συνεργασία με τον Νίκο Καλλίνη επί σκηνής, ο δημοφιλής λυράρης και τραγουδιστής θα μας χαρίσει αρκετές από τις επιτυχίες του, που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό, σε μία ακόμα υπέροχη βραδιά για τους φίλους του Stage 25.

kallinis_afisa_2013_04_01

Νίκος Καλλίνης bio
Συνθέτης, τραγουδιστής και κιθαρίστας, ο Νίκος Καλλίνης γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Πέραμα. Αυτοδίδακτος μουσικός, γράφει τραγούδια από πολύ νεαρή ηλικία και έχει συμμετάσχει σαν κιθαρίστας και τραγουδιστής σε διάφορες μπάντες.
Τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία έγιναν το 1986, με το συγκρότημα των «ΕΝΑΛΛΑΞ» και το τραγούδι «ΚΟΝΤΡΑ», στη συλλογή «ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΤΙ-ΘΑΝΑΤΟΥ» ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο το όνομα του γκρουπ.
Το 1988 ο Νίκος Καλλίνης με τον συνθέτη Κώστα Λογοθετίδη σχημάτισαν τους «ΕΚΕΙΝΟΣ + ΕΚΕΙΝΟΣ» με συνεχή δισκογραφική παρουσία από το 1991 έως το 2004. Πολλά τραγούδια τους έγιναν επιτυχίες (Δεν θυμάσαι, Χειμωνιάτικα Μπαρ, Χρώματα, Είσαι ότι έχω, Παραισθήσεις, Τα λόγια κομμάτια, Αν η σιωπή μου κ.ά.) ενώ δικές τους συνθέσεις έχουν ερμηνεύσει μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.
Τα τελευταία χρόνια, παρέα με τους μόνιμους συνεργάτες του Γιώργο Ρουμάνη (τύμπανα), Δημήτρη Πικέα (μπάσο/φωνή) και Μαρία Σαχπασίδη (πλήκτρα/φωνή), παρουσιάζει ζωντανά τα «Μυστικά & Αγαπημένα» του τραγούδια σε γνωστά στέκια της Αθήνας και της περιφέρειας , απολαμβάνει την περιπέτεια της πατρότητας, εξερευνά τα όριά του στα παιχνίδια της ζωής και τολμά να ονειρεύεται.

Σάββατο 27 Απριλίου
Ώρα έναρξης 22:30

Γενική είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Δεύτερο ποτό: 8 ευρώ, μπύρα ή κρασί 5 ευρώ, φοιτητές & άνεργοι έκπτωση 50%

Stage 25
Αισχύλου 25 – Στάση Μετρό Περιστέρι

Τηλ. κρατήσεων 210.5714785

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here