9/4/2013
www.musiccorner.gr

Το Οfficial VideoClip του τραγουδιού “ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ” που ερμηνεύει η Άννα Μπουρμά με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δημιούργησαν σπουδαστές γνωστού κολεγίου στα πλαίσια του μαθήματος Technology in Design με υπεύθυνη καθηγήτρια την animator Aναστασία Δημητρά.

Οι σπουδαστές χρησιμοποίησαν ποικίλα μέσα και μεθόδους έκφρασης, τα συνδύασαν με την φαντασία τους και δουλεύοντας σε πέντε ομάδες, δημιούργησαν 5 διαφορετικά και αξιόλογα Video-Clips.

Μετά από την επίσημη παρουσίαση και των 5 βίντεο στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ στις 8 Μαρτίου, τα βίντεο μπήκαν σε ψηφοφορία στο διαδίκτυο… Η ανταπόκριση του κόσμου και στις δύο παρουσιάσεις ήταν εντυπωσιακή, αγκάλιασαν την προσπάθεια των νέων αυτών παιδιών και μας έδωσαν την ψήφο τους.

Εκτός από την ψήφο του κοινού μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων της τέχνης, της δημοσιογραφίας, του internet, της τηλεόρασης αλλά και καθηγητές της σχολής έδωσαν και αυτοί με την σειρά τους την ψήφο τους.

Το βίντεο που έλαβε τις περισσότερες ψήφους και επιλέχτηκε ως το Official Video-Clip είναι το 3ο κατά σειρά που παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο.

...πλάνο από το video clip...

Η ομάδα Γ’ αποτελείται από τους σπουδαστές:

Μαρία Άννα Βλάσση
Άλκη Καμμένο
Νίκη Ελευθερίου
Sanja Percic

Η συντονίστρια Module και καθηγήτρια τμήματος Αναστασία Δήμητρα ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των σπουδαστών έτσι ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το video clip!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here