10/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η νέα Ορχήστρα του Δρόμου έρχονται στον Πειραιά, την Παρασκευή 12|4, για μία μοναδική βραδιά με ορχηστρικές μουσικές αλλά και τραγούδια που έχουν “ντύσει” υπέροχες ιστορίες για το γυαλί και το πανί, για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, κιθαρίστας, έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο και το σινεμά, όπως για τις ταινίες “Peppermint”,  “Uranya”, “Φτηνά τσιγάρα” “Magic Hour”, και την γαλλικής παραγωγής “Nicostratos the pelican” για τις οποίες έχει κερδίσει βραβεία και διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Περιγράφεται ως λυρικός συνθέτης που τείνει προς ένα ύφος κλασικής jazz με blues επιρροές και συνδέει τον ακροατή με τις ταινίες του Fellini και τα σκοτεινά café της Νέας Υόρκης.

Τραγούδια όπως τα Summertime in Prague”, “Με τα μάτια κλειστά”,  «Λευκό μου γιασεμί», «Ενός Λεπτού Φιλί», «Το Δάκρυ» κ.α. αντέχουν στο χρόνο και σημάδεψαν τη νεότερη ελληνική δισκογραφία. Εχει συνεργαστεί ως συνθέτης-στιχουργός με την ‘Ελλη Πασπαλά, την Αλκηστη Πρωτοψάλτη, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Σαββίνα Γιαννάτου, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Γιάννη Κότσιρα, τη Γιώτα Νέγκα, τη Σοφία Παπάζογλου, τον Κωστή Μαραβέγια, κ.α.

Η “Ορχήστρα του Δρόμου” παίζει με τις μουσικές του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου συνδυάζοντας το gypsy swing, την blues, την jazz αλλά και άλλες μουσικές ανατολίτικες ηχορυθμίες.  

Ιδανική ερμηνεύτρια των τραγουδιών του και μόνιμη συνοδοιπόρος του τα τελευταία χρόνια, η Έλλη Πασπαλά, για την οποία ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έχει γράψει μερικά από τα ωραιότερά του τραγούδια.  Η Έλλη Πασπαλά θαυμάζεται κυρίως για την μαγική σκηνική της παρουσία και τις αποκαλυπτικές ερμηνείες της. Η φωνή της προσφέρεται ως γέφυρα ανάμεσα σε μουσικά είδη, δεκαετίες, ανατολή και δύση.

Η Ορχήστρα του Δρόμου αποτελείται από τους : Κλέωνα Αντωνίου στην κιθάρα, Βασίλη Νιτσάκη στο κοντραμπάσο, Δημήτρη Στεργίου στα  τύμπανα και τον Γιάννη Δίσκο στα πνευστά.

Παρασκευή, 12/4
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Γενική είσοδος: 10 eur

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here