20/4/2010
Χορηγός επικοινωνίας : www.musiccorner.gr

Μετά την πρώτη του μεγάλη –  sold out – συναυλία στο Gagarin στην Αθήνα, την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Η αγάπη στο τέλος” και έναν κύκλο επιτυχημένων μουσικών παραστάσεων στο club  του Σταυρού του Νότου, ο Στάθης Δρογώσης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία στο Γαία live την Παρασκευή 23 Απριλίου με συμπαραστάτες το συγκρότημα Δραμαμίνη.

O Στάθης Δρογώσης είναι από τους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς που σταθερά και με συνέπεια αφήνουν το στίγμα τους στα μουσικά μας πράγματα. Λυρικός , εκφραστικός, αυθεντικά μελωδικός αλλά και με ροκ ένταση στον πυρήνα των τραγουδιών του. Βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή, έχοντας εκτός από τους δύο  δίσκους με το γκρούπ του «Τα Φώτα Που Σβήνουν» ήδη τρείς προσωπικούς δίσκους με δυνατές ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το πολύ πρόσφατο «Μην Το Πεις Πουθενά» το «Συγχώρεσε Με» και φυσικά το «Βιαστικό Πουλί Του Νότου» που έχει τραγουδηθεί από τον Γιάννη Κότσιρα.

Μαζί του, πολύτιμοι συνεργάτες και φίλοι, το συγκρότημα «Δραμαμίνη» τρία νέα παιδιά από τη Δράμα που έχουν ήδη ένα εντυπωσιακό πρώτο άλμπουμ στις αποσκευές τους.

Ο Στάθης Δρογώσης στο πιάνο, οι Δραμαμίνη στις ηλεκτρικές κιθάρες και στα φωνητικά και ο Ντομένικο Μπονάσι στην κιθάρα, στο όμποε και στα κρουστά στήνουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα βασισμένο στη δισκογραφία του Στάθη αλλά και σε αναπάντεχες εκπλήξεις – διασκευές.

Ώρα έναρξης : 22.30

Γαία live
Δόξης 5 & Σαλαμίνος
Λιμάνι, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310.513654

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here