11/3/2014
www.musiccorner.gr

O αγαπημένος συνθέτης και ερμηνευτής Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μεγάλες περιοδείες στο εξωτερικό, στην Ρωσία και την Ευρώπη. Δίπλα του μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η Σοφία Μανουσάκη, την οποία επέλεξε και εμπιστεύτηκε ο Στέφανος για να ερμηνεύσει δικά του τραγούδια αλλά και για να τον συντροφεύσει σε διασκευές επιλεγμένων κομματιών άλλων συνθετών.

korkolis_manousaki_afisa_2014_03

Ο μουσικός κόσμος του Στέφανου Κορκολή, τραγούδια που όλοι τραγουδάμε, τραγούδια που ερμήνευσαν σπουδαίες φωνές του σύγχρονου Ελληνικού πενταγράμμου (Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δημήτρης Μητροπάνος, Δήμητρα Γαλάνη, Αντώνης Ρέμος), μουσικές και συνθέσεις με την υπογραφή και το μοναδικό του ύφος, παρουσιάζονται σε μια ξεχωριστή, ακουστική βραδιά.

Ο Στέφανος συνάντησε την Σοφία πριν από λίγους μήνες και την ξεχώρισε για την ωριμότητα της φωνής της, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει νέους καλλιτέχνες να ξεκινήσουν την δημιουργική πορεία τους, ετοιμάζει ήδη μια νέα δισκογραφική συνεργασία μαζί της που πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2014.

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014
ώρα εναρξης:10.30 μμ

The White Rabbit
Σολωμού 12 στα Εξάρχεια
τηλ για κρατήσεις 210 3300423

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here