6/9/2011
www.musiccorner.gr

Ο μεγάλος λαϊκός μας συνθέτης και βιρτουόζος στο μπουζούκι Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις κορυφαίες δημιουργίες του, που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Νικολόπουλος εμφανίζεται στο Τόξο Πύλης ΧΑΝΘ του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Μαζί του οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα και Γιώργος Αιγιώτης.

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 4€
Πληροφορίες στα τηλ: 2310.291213, 2310.291204

Με μία πορεία γνωστή σε όλους μας, ο συνθέτης των αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών και αυθεντικός συνεχιστής της παράδοσης του κλασικού λαϊκού τραγουδιού, παρουσιάζει μία συναρπαστική μουσική παράσταση γεμάτη με τις ωραιότερες στιγμές της ελληνικής μουσικής. Ο Χρήστος Νικολόπουλος θα παρουσιάσει όχι μόνο τα ιστορικά τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και τραγούδια σπουδαίων λαϊκών δημιουργών που αγαπά και συγγενεύει μαζί τους όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Απόστολος Καλδάρας κ.α.

Διατηρώντας  το ήθος, την ουσία και το πάθος του λαϊκού μουσικού μας πολιτισμού, ο Χρήστος Νικολόπουλος με τη συνοδεία εξαιρετικών επιλεγμένων μουσικών αλλά και των σπουδαίων φωνών που τον πλαισιώνουν, ξεδιπλώνει το ευρύ του ρεπερτόριο με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική λαϊκή γιορτή!

Μία συναυλιακή βραδιά για όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι στην καλύτερη εκδοχή του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here