16/6/2011
www.musiccorner.gr

Πρόκειται για 2 καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική σκηνή, ο καθένας από το δικό του μουσικό πόστο. Το low bap συναντά το rock με κοινό παρανομαστή τα λόγια και την ποίηση.

Η “la bruja muerta” συναντά τους ποιητές που τραγουδούν γυμνοί σε μια μοναδική μουσική συνάντηση.

B.D. Foxmoor

Ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project “La Bruja Muerta”, σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρα, βιολί και φωνητικά. Το project της “νεκρής μάγισσας” επινοήθηκε από ένα παραμύθι που σκάρωσε η Lowbap παρέα πριν λίγους μήνες και θα το ακούσετε ανάμεσα σε άλλα τραγούδια την βραδιά της συναυλίας.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος ο ιδρυτής των Διάφανων Κρίνων, ενός από των μεγαλυτέρων συγκροτημάτων της ελληνόφωνης Rock σκηνής, ως στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής για είκοσι συναπτά έτη διαμορφώνει και δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος τραγουδοποιίας και αφήνει ένα καθαρά προσωπικό στίγμα που συστατικά του είναι η επικοινωνία και η αμεσότητα, η αυθεντική Rock ματιά του, η εναλλαγή συναισθημάτων, η κατάνυξη από τον συνδυασμό ποίησης και λυρισμού, η μαγευτική χροιά της φωνής του.

Θάνος Ανεστόπουλος

23 Ιουνίου 2011

Club Privilege (ΒΑΣ.ΠΥΡΡΟΥ 14)

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος 15 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here