1/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ναι, ίσως να το δούμε κι αυτό. Τον ιρλανδό ρόκερ να συμμετέχει σε κριτική επιτροπή talent show. Αυτό αναφέρουν οι φήμες και οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Andrew Lloyd Webber αναζητά νέα ταλέντα για να ανεβάσει για μια ακόμα φορά το μιούζικαλ “Jesus Christ Superstar”. Την αναζήτηση δεν θα κάνει με «κλειστές» ακροάσεις, αλλά μέσω ενός νέου talent show που θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση. Είναι αναμφισβήτητα ένα μεγάλο εγχείρημα. Αλλά ο Andrew θέλει τον Bono στην κριτική επιτροπή και αν υπάρχει κάποιος στον κόσμο που θα μπορούσε να τον πείσει, αυτός είναι ο Andrew”, ανέφερε πηγή στην εφημερίδα The Sun. Σύμφωνα με την πηγή, ο συνθέτης θέλει τόσο πολύ τον Bono στο show ώστε άλλαξε όλο το concept του show.

Σε πλήρη αντίθεση με τα talent show που ξέραμε μέχρι τώρα, αυτό που ετοιμάζει ο Webber θα διαρκέσει μόλις δύο εβδομάδες. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά για τη συμμετοχή του Bono, καθώς ο καλλιτέχνης έχει πολύ πιεσμένο πρόγραμμα και δε θα μπορούσε να αναλάβει υποχρέωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εκτός όμως από τον Bono, αυτό εξυπηρετεί και τη Nicole Scherzinger, που επίσης φέρεται να είναι διακαής πόθος του Webber για την κριτική επιτροπή. “Ο Andrew είναι παθιασμένος με τη Nicole. Μόλις πήρε την έγκριση για το show, η Nicole ήταν ο πρώτος του στόχος. Έχει μια πολύ καλή συνεργασία μαζί της και η Nicole σέβεται απεριόριστα τη δουλειά του”, ολοκλήρωσε η εφημερίδα.

Μέχρι ο Sir Andrew Lloyd Webber να καταφέρει να πείσει τον Bono και τη Nicole, ο Steve Balsamo έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή. Ο τραγουδιστής έχει απόλυτη γνώση του μιούζικαλ, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει σε παλιότερη παραγωγή στο West End.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here