27/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Τη συμμετοχή του Brian May θα έχει ο νέος δίσκος της Lady Gaga, όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του κιθαρίστα. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει να υπάρχουν εδώ και καιρό καθώς ήταν κάτι που ήθελε σαν …τρελή η Lady Gaga, τουλάχιστον όπως αποκάλυψε στενός φίλος της:

«Ήταν όνειρο ζωής για την Gaga αυτή η συνεργασία. Αν δεν υπήρχαν οι Queen, δε θα υπήρχε ούτε η Lady Gaga. Η συμμετοχή του Brian May στον δίσκο της σημαίνει τα πάντα γι’ αυτήν» δήλωσε για την επιθυμία της Gaga άτομο του στενού της περιβάλλοντος ενώ ο κιθαρίστας των Queen είπε τα εξής στην ιστοσελίδα του: «Ναι, είναι αλήθεια πως παίζω κιθάρα σε ένα τραγούδι της υπέροχης Lady Gaga, το οποίο πιστεύω πως θα εκπλήξει τους οπαδούς της, μιας και δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Πρόκειται για μια ροκ σύνθεση, αυτό ακριβώς που μου αρέσει να παίζω».

Εκτός όμως των μουσικών συνεργασιών, η Lady Gaga αποφάσισε να απαντήσει σε όσους την κατηγορούν πως το «Born This Way» είναι αντιγραφή του «Express Yourself» της Madonna. Σε συνέντευξη της στο NME η Gaga απάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στους επικριτές της χαρακτηρίζοντας τους ……καθυστερημένους!

«Η ανάπτυξη των ακόρντων. Χρησιμοποιήσαμε τα ίδια ακόρντα που υπάρχουν στην disco τα τελευταία 50 χρόνια. Δεν είμαι τόσο χαζή για να κυκλοφορήσω ένα τραγούδι και να πιστεύω ότι μπορώ να ξεπεράσω όλους τους θρύλους της μουσικής. Δεν με ενδιαφέρει να το παίζω έξυπνη. Αυτά είναι για καθυστερημένους!» δήλωσε αρκετά εκνευρισμένη η Lady Gaga.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here