21/11/2013
www.musiccorner.gr

Ξέφρενο fifties rock’n’roll και όχι μόνο θα παρουσιάσουν το Σάββατο 23/11 και την Κυριακή 24/11 στο Half Note ο Johnny Vavouras και οι Cadillacs.

Δημιουργήθηκαν το 1987 και θυμίζουν παλιό καλό fifties band. Παίζουν rock’n’roll, swing, blues και μπαλάντες, ενώ εμφανίζονται επί σκηνής με τα χαρακτηριστικά τους λευκά πουκάμισα, γραβάτες και jeans. Εδώ και 27 χρόνια, τιμούν τη δεκαετία του ’50 με ξέφρενα live shows, ενώ έχουν εμφανιστεί παντού: σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, σε casino, ξενοδοχεία και χιονοδρομικά σαλέ αλλά και σε ballrooms. Ένα όμως είναι το κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις: ο Johnny Vavouras και οι Cadillacs ξέρουν πώς να ανεβάζουν την αδρεναλίνη και να παρασύρουν το κοινό σε χορό μέχρι τελικής πτώσεως!

Εκτός από το ότι υπήρξαν opening act των θρύλων του rock’n’roll Chuck Berry και Jerry Lee Lewis, στις συναυλίες τους κάποτε στην Αθήνα, έχουν επίσης συμμετάσχει με 2 τραγούδια στην ταινία του Folger Schedorf, “Ο Ταξιδιώτης”, δίπλα στο διάσημο ηθοποιό και συγγραφέα, Σαμ Σέπαρντ!

johnny_vavouras_cadillacs_2013_11

 

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 210 9213310

Ώρα έναρξης: Σάββατο στις 22:30 – Κυριακή στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων: 10 euro (bar) – 15 euro (σε τραπέζι)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here