11/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τον Justin Bieber …γλυκοκοιτάζουν τα αφεντικά του MTV! Γιατί; Μα για να παρουσιάσει τα επόμενα MTV Europe Music Awards που θα γίνουν τον προσεχή Νοέμβριο στο Μπέλφαστ!

Ο 17χρονος καλλιτέχνης είχε εντυπωσιάσει τους υπεύθυνους του MTV όταν στην περσινή διοργάνωση ήταν ο κύριος παρουσιαστής στην online παραγωγή των βραβείων που είχαν γίνει στη Μαδρίτη. Ο Justin ήταν τόσο καλός στην παρουσίαση που οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτονται να του αναθέσουν τον ρόλο του οικοδεσπότη στην επόμενη τελετή απονομής”, έγραψε η Sun επικαλούμενη έγκυρη πηγή. “Άλλοι συνυποψήφιοι του Justin είναι οι Snoop Dogg, Katy Perry και Miley Cyrus, αλλά όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του Justin”, συνεχίζει η πηγή της βρετανικής εφημερίδας.

Με τον Justin κεντρικό παρουσιαστή, το κανάλι θα έχει εγγυημένη τηλεθέαση από τις χιλιάδες θαυμαστών του παγκοσμίως. Το μόνο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ο Justin, εφόσον είναι υποψήφιος, θα έχει το μυαλό του στις απονομές και ίσως γίνει αδέξιος”, ολοκληρώνει η εφημερίδα.

Αυτό προβληματίζει και τους υπεύθυνους του δικτύου που προσπαθούν να καταλάβουν πόσο μπορεί να επηρεαστεί η φυσιολογική ροή της απονομής αν ο Justin κερδίσει κάποια από τα βραβεία.

Όπως και να έχει, αν ο Justin αναλάβει την παρουσίαση, θα γίνει ο νεαρότερος οικοδεσπότης της τελετής…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here