18/7/2012
www.musiccorner.gr

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 θα δώσει την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα, ο κορυφαίος Σέρβος συνθέτης Kiki Lesendric με το συγκρότημα I Piloti.

O Kiki γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσω της συνεργασίας που είχε παλιότερα με τον Μανώλη Μητσιά και την Λίνα Νικολακοπούλου, με την κυκλοφορία του δίσκου “Στον Δρόμο με τα Χάλκινα” θα εμφανισθεί για πρώτη φορά στην χώρα μας σε δύο συναυλίες στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Ζάκυνθο, στο Ανοικτό θέατρο, στις 21 Ιουλιου και στην Λευκάδα στο Sail in, Νιδρί την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Οι εμφανίσεις του στην χώρα μας, έπονται της κυκλοφορίας του τελευταίου του δίσκου με τίτλο SLUCAJNO I ZAUVEK, ο οποίος είναι best seller στις χώρες της πρώην Γιουκλοσλαβίας. Στις συναυλίες του παίζει τραγούδια απο τους δύο προσωπικούς του δίσκους αλλά και τις επιτυχίες που έκανε σαν frontman και δημιουργός του συγκροτήματος I PILOTI από όπου ξεκίνησε και η μεγάλη του πορεία.

Μέχρι στιγμής έχουν κάνει πάνω απο 150 συναυλίες την τελευταία τριετία, με κορυφαία στιγμή την περσινή συναυλία στο Βελιγράδι (14 Αυγούστου 2011) με περισσότερους από 150.000 λάτρεις της μουσικής του Kiki και των I Piloti να συμμετέχουν σε αυτήν!

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται να ολοκληρωθούν ντουέτα με τον Μ. Χατζηγιάννη και Ιταλίδα τραγουδίστρια Elisa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here