3/3/2011
www.musiccorner.gr

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού για μια μοναδική συναυλία στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 14 Απριλίου!

O Manu Chao είναι κατά της παγκοσμιοποίησης, τουλάχιστον με τη μορφή που αυτή έχει λάβει σήμερα, έχει αριστερές πεποιθήσεις και έχει κατηγορηθεί γι’ αυτό.  Πιστεύει πως τα προβλήματα του πλανήτη μας οφείλονται στο χρήμα και μάλιστα δηλώνει πως «αν ο διάβολος υπάρχει, τότε ονομάζεται χρήμα».  Αν και υποστηρίζει  πως κανείς δεν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα  στον κόσμο, παρακινεί τους ανθρώπους να βελτιώσουν τους εαυτούς τους, την οικογένειά τους, τη γειτονιά τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει , «σε μια μεγάλη επανάσταση, τη δύναμη κατέχουν οι μικρές επιμέρους επαναστάσεις».  Όπως υπήρξε η βιομηχανική επανάσταση, έτσι πιστεύει πως ο κόσμος χρειάζεται σήμερα μια ανθρωπιστική επανάσταση. Όταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένος, απάντησε πως όχι, γιατί απλούστατα ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο. «Θα μπορούσα να είμαι ευτυχισμένος στον μικρόκοσμό μου, αλλά όταν σκέφτομαι τι συμβαίνει τριγύρω μου συνειδητοποιώ ότι  είναι σαν να έχει έρθει η κόλαση στη γη. Γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Αν και είναι ουτοπικό, θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι». Τα σπίτια είναι μόνο για να κοιμόμαστε σε αυτά. Ένα τραγούδι σίγουρα δεν μπορεί να γραφτεί μέσα στο σπίτι…

Λεπτομέρειες εκδρομής: Αναχώρηση  7:00 από τον Λευκό Πύργο προς την Σόφια.
Άφιξη στην Σόφια  περίπου στις 12:30.
Ξενάγηση στην Βουλγαρική πρωτεύουσα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 19:00 όπου θα υπάρχει συγκέντρωση από το κέντρο προς τον χώρο της συναυλίας (Festivalna hall)Αναχώρηση μετά την λήξη της συναυλίας προς Θεσσαλονίκη και άφιξη στις 5:00 το πρωί περίπου.

Τιμή συμμετοχής: 80 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here