13/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Liam Gallagher ψηφίστηκε ως ο καλύτερος frontman όλων των εποχών σε δημοσκόπηση που διενήργησε ο ραδιοφωνικός σταθμός Xfm.

Ο frontman των Oasis και των Beady Eye κατέλαβε με μεγάλη άνεση την πρώτη θέση, με συντριπτικά ποσοστά, αφήνοντας στη δεύτερη τον Freddie Mercury και πολύ πιο πίσω τους υπόλοιπους ψηφισθέντες. Ο παραγωγός του σταθμού Steve Harris, τηλεφώνησε στον Liam για να του ανακοινώσει το αποτέλεσμα, αλλά ο Liam δεν έδειξε να εκπλήσσεται από τη νίκη του.

Ο καλύτερος frontman; Το γνώριζα ούτως ή άλλως!!!”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του …μετριόφρονα Liam, στο άκουσμα του αποτελέσματος. “Άλλωστε δεν είμαστε και πολλοί οι αυθεντικοί. Υπάρχουν πολλοί μιμητές και υποκριτές στο χώρο. Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία αυτή”, συνέχισε ο Liam ρίχνοντας το γάντι στους άλλους καλλιτέχνες.

Ο Liam ρωτήθηκε αν θα του άρεσε η ιδέα να μην είναι ο frontman, αλλά απλά ο κιθαρίστας ή κάποιο άλλο μέλος ενός γκρουπ : “Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι μπασίστας, αλλά έχω φανταστεί τον εαυτό μου ως κιθαρίστα ή ντράμερ. Αλλά το τραγούδι είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Πάντα για μένα σημασία έχει το φωνητκό αποτέλεσμα”, απάντησε ο Liam.

Αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον …αυτοθαυμασμό του και συνέχισε : “Αν είσαι ένας τόσο ωραίος τύπος σαν εμένα, θέλεις να είσαι στην πρώτη σειρά, έτσι δεν είναι;”. Αλλά ο Liam μίλησε και για τη στάση του στη σκηνή όταν τραγουδάει, με τα χέρια πίσω από την πλάτη, που τον έχει κάνει τόσο διάσημο και έχει γίνει το «σήμα κατατεθέν» του τραγουδιστή.

Όταν κρατάω το stand του μικροφώνου αισθάνομαι κάπως αδύναμος. Αλλά όταν βάζω τα χέρια πίσω από την πλάτη, νιώθω μεγάλη δύναμη”, εξήγησε ο “καλύτερος frontman” όλων των εποχών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here