8/11/2012
www.musiccorner.gr

Ο Mario Biondi έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη φορά για να μοιραστεί μαζί μας από την σκηνή του Gazarte το πάθος του για την soul & jazz μουσική! Δύο βραδιές μαγείας και γοητείας με τον Ιταλό καλλιτέχνη, Παρασκευή 9 και  Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Χαρακτηρίστηκε και ο νέος Barry White  και όχι άδικα. Η φωνή του, βαθιά και αισθαντική, σε άλλους  θυμίζει τον μοναδικό Barry White ενώ σε άλλους τον Issac Hayes, από τον  Mario Biondi όμως δεν λείπει το ιταλικό ταπεραμέντο. Η μουσική του, σε jazz ήχους, με πλούσιες ενορχηστρώσεις και μελωδίες, πάντα άρτια εκτελεσμένες.

Το 2004 κυκλοφόρησε  το “This is What You Are” και η φήμη του ιταλού τραγουδιστή της soul-jazz ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του, ενώ η συνεργασία του με τον βετεράνο της soulfoul house σκηνής, Dimitri from Paris, τον έφερε σε επαφή με ένα ευρύτερο ακροατήριο, το οποίο τον αγκάλιασε και έκτοτε τον ακολουθεί πιστά.

Ο Mario Biondi έχει ήδη βρεθεί στη σκηνή με μερικές από τις μεγαλύτερες φωνές της Ιταλίας όπως οι Fiorello, Califano και Bongusto αλλά και με τον αμερικανό θρύλο της soul, Ray Charles. Σημαντικός σταθμός στην μέχρι τώρα πορεία του είναι η συνεργασία του με τον παγκοσμίως γνωστό  δημιουργό και συνθέτη Burt Bacharach.

Με μουσικές και εικόνες από την Ιταλία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη, ο Mario Biondi καταφθάνει στη χώρα μας για δεύτερη φορά, για να μας μεταφέρει τις παλιές και νέες  εμπειρίες του.

Αυτές οι δύο εμφανίσεις του στην Ελλάδα αναμένονται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Mario Biondi και η χαρισματική ερμηνεία του μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον και του ελληνικού κοινού.

Info:
9 & 10 Νοεμβρίου 2012

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές εισιτηρίων:A ΖΩΝΗ 45€ / Β ΖΩΝΗ 40€ /  Γ ΖΩΝΗ 35€ / ΟΡΘΙΟΙ:  25€

Προπώληση:
τηλεφωνικά: Gazarte, t. 210 3460347
on line:www.gazarte.gr&Viva.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here