17/9/2014
www.musiccorner.gr

Σοβαρές τεχνικές δυσκολίες καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας του Sivert Hoyem στην Πάτρα, που είχε προγραμματισθεί για την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να ακυρωθεί. Με δεδομένο ότι η συναυλία των Αθηνών (Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου) είναι ήδη sold out, αποφασίστηκε να προστεθεί μια ακόμη εμφάνιση στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο (Stage Volume 1) για την οποία η προπώληση θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου.

Η διοργανώτρια εταιρία, προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της Πάτρας και να ανταποδώσει την αγάπη τους στον καλλιτέχνη, αποφάσισε να οργανώσει ένα day trip την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου μεταφέροντας από την Πάτρα στην Αθήνα τους κατόχους των εισιτηρίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το show του Sivert Hoyem στο Stage Volume 1. Έτσι λοιπόν, με την επίδειξη του εισιτηρίου της ακυρωθείσας συναυλίας του Sivert Hoyem στην Πάτρα, οι κάτοχοι του θα μεταφερθούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από την Πάτρα στην Αθήνα και πίσω προκειμένου να παρακολουθήσουν φυσικά τη συναυλία της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1.
Σε αντίθετη περίπτωση οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης.

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη σχετική ενημέρωση. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα για το συναυλιακό tour του Sivert Hoyem στη χώρα μας διαμορφώνεται ως εξής.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου Stage Volume 1 (AΘΗΝΑ)
Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου Stage Volume 1 (AΘΗΝΑ)
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου LAB ART (ΒΟΛΟΣ)
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου Principal Club Theater (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων για την ακυρωθείσα συναυλία της Πάτρας μπορεί να γίνεται από το κατάστημα Discover που βρίσκεται στην οδό Πατρέως 30,  με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610624916.

Ο αγαπημένος του Ελληνικού κοινού Sivert Høyem, μας συγκινεί από την εποχή των Madrugada έως σήμερα, με την ευθύτητα, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψής του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του.

Θα είναι και πάλι εδώ, για μια μικρή διαδρομή σε πόλεις της Ελλάδος που τόσο αγαπά… – αυτή τη φορά με full band, σε μια σειρά από μοναδικές συναυλίες.

Endless Love Tour

Πάτρα, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, Ακτή Δυμαίων ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
Αθήνα, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, Stage Volume 1
Αθήνα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, Stage Volume 1
Βόλος, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, Lab Art
Θεσσαλονίκη, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, Principal Club Theater

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργό ρυθμό, και θα ήταν σκόπιμο όσοι επιθυμούν να βρεθούν στις συναυλίες του να σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήριο.

Η φωνή του ονειρική, μελαγχολική, ξεχωριστή και τόσο, μα τόσο, αναγνωρίσιμη και αγαπητή, στο ελληνικό κοινό. Για τον Sivert Høyem ο λόγος, ο οποίος συνέχισε το μουσικό του ταξίδι μετά το “άδοξο” τέλος των Madrugada, προσφέροντάς μας υπέροχα τραγούδια.

“Ποτέ δεν θέλησα να γίνω solo καλλιτέχνης, λέει ο ίδιος. Για μένα η μουσική ήταν πάντα ένα κοινωνικό πράγμα, το μόνο που πάντα ήθελα ήταν να είμαι μέρος μιας μπάντας. Το φθινόπωρο του 2012 έκανα μια περιοδεία για πρώτη φορά μόνος μου, με την κιθάρα μου, (τότε βρέθηκε για μια σειρά εμφανίσεων και στην Ελλάδα) και το Endless Love ωρίμασε και θα μπορούσα να πω ενισχύθηκε, από αυτήν την εμπειρία. Στις αρχές του 2013 είχα ήδη διαλύσει τη μπάντα που με συνόδευε και ξεκινούσα από το μηδέν…”

Από το Stokmarknes της Νορβηγίας ορμώμενος ο Høyem, και με επιρροές από το σκανδιναβικό ’90s black metal μέχρι το kraut rock και τη γαλλική pop, δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες των Madrugada. Αντίθετα μέσα από μια σειρά καταπληκτικών προσωπικών δίσκων ανάγκασε μουσικό τύπο και fans να υποκλιθούν εκ νέου στο ταλέντο του. Οι sold out εμφανίσεις που έχει δώσει δε στην Ελλάδα είτε με τους Madrugada είτε ως solo καλλιτέχνης μνημονεύονται ακόμη από τους τυχερούς που τις παρακαολούθησαν.

Με το ολοκαίνουριο Endless Love στην κατοχή του ο Høyem θα μας υποδεχτεί με την χαρακτηριστική νοσταλγική φωνή του, χαρίζοντας μας τις μεθυστικές του μελωδίες σε ένα show γεμάτο εκπλήξεις. “Το “Endless Love” δεν μιλά για τη ρομαντική αγάπη. Τα περισσότερα κομμάτια παρουσιάζουν την αγάπη ενός άνδρα που πλησιάζει τα 40, που μόλις έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Όλοι οι δρόμοι που κάποτε φαινόταν ανοιχτοί, δεν είναι πλέον. “Το έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα” είναι ο επίλογος μόνο στα παραμύθια, όχι στην πραγματική ζωή. Όλοι οι στίχοι διακατέχονται, τόσο στο ύφος όσο και στην ερμηνεία τους, από μια ωμή, απύθμενα ποιητική ειρωνεία”, δηλώνει ο ίδιος ο Sivert Høyem -“η ατέλειωτη αγάπη δεν είναι αρκετή”, όπως χαρακτηριστικά λέει και το ομώνυμο κομμάτι… Υπάρχουν τα μελαγχολικά χρώματα του φθινοπώρου και ένας βαθύς σαρκασμός, αλλά συνάμα υπάρχουν και μελωδίες που σπάνε αυτό το κλίμα…”

Ο Sivert Høyem έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο για μια σειρά εμφανίσεων: την Τετάρτη 24, θα εμφανιστεί στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, την Πέμπτη 25, στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι, την Παρασκευή 26, στο Lab Art στο Βόλο και το Σάββατο 27, στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη με ένα set list που θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα τραγούδια των Madrugada όσο και αυτά των προσωπικών του δίσκων!

hoyem_afisa_2014_09

Ακτή Δυμαίων
Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα, τηλ. 2610 312979 2610 318180

Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3232132

Lab Art
Ζάχου – Βότση, Βόλος, τηλ. 24210 35350

Principal Club Theater
Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 428088

Τιμές Εισιτηρίων:

Αθήνα
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 16 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 ευρώ
Στο τελικό στάδιο της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ

Θεσσαλονίκη
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23 ευρώ

Βόλος
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα δια μορφωθεί στα 23 ευρώ

Πάτρα
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 2103801464

Θεσσαλονίκη
Music Land, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. didi music….σταθερή αξία…και παιδιά δημοτικού να είχαν αναλάβει την διοργάνωση στην πάτρα, καλύτερα θα την είχαν κάνει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here