28/5/2014
www.musiccorner.gr

Ο Πάνος Μπλέτζας, που τον γνωρίσαμε με τα τραγούδια «Χάνεις Χρόνο» και «Είπες Πολλά» επιστρέφει με ακόμη ένα τραγούδι με τίτλο «Πολύ Μπροστά», το οποίο έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Τη σύνθεση και την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο γνωστός συνθέτης Γιάννης Φρασέρης, ενώ τους στίχους η πολλά υποσχόμενη Φαίη Κωνσταντινίδου.

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).

panos_bletzas_cover_2014_05

Λίγα λόγια για τον Πάνο Μπλέτζα
Γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1994 στην Αθήνα. Κατάγεται απο την όμορφη Βίνιανη Ευρυτανίας και μεγάλωσε στο νησί της Κω. Η ενασχόληση του με τις τέχνες ξεκίνησε στην ηλικία των 11 ετών, καθώς τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά στο νησί, συμμετείχε σε διάφορες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις καθώς και σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα. Η γνωριμία του με τη μεγάλη του παραδοσιακού μας τραγουδιού Άννα Σαρρή Καραμπεσίνη, τον οδήγησε κυρίως στο να κατασταλάξει στη μουσική. Γράφει και ο ίδιος κομμάτια με μουσική και στίχους δικούς του και αγαπά τους ανατολίτικους και παραδοσιακούς δρόμους, καθώς μεγάλωσε με τα δικά τους ακούσματα. Ζει στην Αθήνα όπου φοιτεί με υποτροφία στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών ως καθηγητής Μουσικής και σύγχρονου τραγουδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here