20/10/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Συνεχίζοντας τις εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου, αυτήν την Παρασκευή, η Ευρυδίκη υποδέχεται την Πένυ Ραμαντάνη (Όναρ) και την Ευσταθία.

Η Πένυ Ραμαντάνη, μέλος του συγκροτήματος Όναρ, που δημιουργήθηκε το 1998 και έχει στο ενεργητικό του οκτώ άλμπουμ, σημαντικές συνεργασίες και πολλές συναυλίες, φέρνει στην παρέα τραγούδια από όλη την πορεία του γκρουπ, όπως «Με τρομάζεις», «Δεν χρωστάω σε κανένα» κ.α. Όπως επίσης και τραγούδια αγαπημένα άλλων καλλιτεχνών. Το 2009 έκανε και την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια και κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Υπέροχα μόνοι» από τις εκδόσεις «Ταξιδευτής». Με την Ευρυδίκη συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2003 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ ξαναβρέθηκαν πέρυσι στο «Δίπλα στο Ποτάμι» και στον «Σταυρό του Νότου» με αποτέλεσμα τη συμμετοχή της Ευρυδίκης στο επερχόμενο Live άλμπουμ των Όναρ.

Η Ευσταθία, η τραγουδοποιός με τον απόλυτα χαρακτηριστικό και προσωπικό τρόπο γραφής, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το αναγεννημένο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2005 με το τραγούδι «Χωρίς εσένα». Είναι στη δισκογραφία από το 2000. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους με τελευταίο το «Είναι πολύ καλό παιδί» καθώς και ένα βιβλίο με τους στίχους της «τέρμα για σήμερα ο μύθος» από τις εκδόσεις Ιανός. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής ή δισκογραφικά με πολλούς και αξιόλογους καλλιτέχνες όπως Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλη Δέλτα, Βαγγέλη Γερμανό, Νίκο Ζιώγαλα, Μαριανίνα Κριεζή, «Όναρ», Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Φίλιππο Πλιάτσικα κ.α. Έχει γράψει ένα τραγούδι που θα συμπεριλαμβάνεται στην νέα δισκογραφική δουλειά της Ευρυδίκης με τίτλο «Λάθος άνθρωποι» που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου μαζί με αγαπημένα τραγούδια έκπληξη!!

Μετά από μία πολύχρωμη διαδρομή είκοσι χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, η Ευρυδίκη επιστρέφει με καινούργια τραγούδια και νέες συνεργασίες, ανοίγοντας μας την πόρτα  για ένα ταξίδι στον μουσικό της κόσμο, προσκαλώντας μας να μοιραστούμε στιγμές από αυτή την  διαδρομή!

“Ονειρεύομαι ακόμα …μαμά” τραγουδάει μέσα από το καινούργιο της άλμπουμ η Ευρυδίκη και μας ξανασυστήνεται… 20 χρόνια μετά, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της και τα όνειρα της, για να μας αποδείξει ότι τίποτα δεν τελειώνει, τίποτα δεν σταματά και τίποτα δεν μένει ίδιο όταν υπάρχει ουσία, βάθος, ειλικρίνεια, ταλέντο  και αγάπη.

Τα επόμενα live της Ευρυδίκης στο Σταυρό του Νότου…
21 Οκτωβρίου – ΠΕΝΥ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ (ΟΝΑΡ) – ΕΥΣΤΑΘΙΑ
28 Οκτωβρίου – ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ
4 Νοεμβρίου – ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
11 Νοεμβρίου – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ – ΣΑΛΙΝΑ
18 Νοεμβρίου – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ

Είσοδος (με ποτό στο μπαρ): 15 ευρώ
Είσοδος (με ποτό στο τραπέζι): 20 ευρώ
Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β’ φιάλη 80 ευρώ
Κρασί 50 ευρώ, β’  φιάλη 40 ευρώ

Ώρα προσέλευσης 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
τηλέφωνο 210-922.69.75

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here