7/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Noel Gallagher αποφάσισε, επιτέλους, να παντρευτεί! Ο μουσικός είναι αρραβωνιασμένος με την Sara MacDonald από τον Οκτώβριο που της έκανε επίσημη πρόταση γάμου, αλλά χωρίς ποτέ, μέχρι τώρα, να προσδιορίσει τον χρόνο του γάμου. Φαίνεται ότι τώρα πήρε την απόφαση να προχωρήσει και σ’ αυτό το βήμα, τη χρονιά που συμπληρώνονται δέκα χρόνια σχέσης με την Sara, με την οποία έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Noel έκανε πρόταση γάμου κρυφά τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν είναι τύπος που θα έκανε «φασαρία» για κάτι τέτοιο. Κρατάει χαμηλούς τόνους σ’ αυτά τα θέματα. Δεν δείχνει εύκολα ενθουσιασμό”, ανέφερε «πηγή» της εφημερίδας The Sun.

Ζουν εδώ και αρκετά χρόνια σαν παντρεμένοι, αλλά με τη γέννηση τοπυ δεύτερου παιδιού τους ο Noel αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσει και λίγο ρομαντισμό στη σχέση τους”, συνεχίζει η εφημερίδα. “Αγόρασε λοιπόν ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου. Είναι ερωτευμένοι και περνάνε πολύ χρόνο μαζί χωρίς προβλήματα. Ταιριάζουν απόλυτα”, ολοκληρώνει η «πηγή» της εφημερίδας.

Στο γάμο θα προσκληθούν, όπως είναι λογικό, πολλές διασημότητες, αλλά μάλλον όχι ο αδελφός του γαμπρού, Liam Gallagher, με τον οποίο ο Noel έχει να μιλήσει από τον Αύγουστο του 2009, όπως λένε οι φήμες. Η μη πρόσκληση θα είναι η «εκδίκηση» του Noel στον Liam, ο οποίος όταν το 2008 παντρεύτηκε την Nicole Appleton δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να ενημερώσει τον αδελφό του, πόσο μάλλον να τον καλέσει στον γάμο! Ο Liam, τότε που δεν ήταν τσακωμένοι, άφησε τον Noel και όλο το συγκρότημα στις ΗΠΑ να συνεχίσει τη δουλειά για το τελευταίο άλμπουμ των Oasis κι εκείνος επέστρεψε στη Βρετανία για να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here