20/2/2014
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Μετά από τέσσερις sold out εμφανίσεις, έρχονται να προστεθούν άλλες δύο για την Νατάσσα Μποφίλιου και την παρέα της στο Fix factory of sound της Θεσσαλονίκης. H αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και στη συμπρωτεύουσα την παράσταση «Πάμε ξανά», σε επιμέλεια Θέμης Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με πειραγμένα τραγούδια του ρεπερτορίου τους και άλλα γνωστά και μη εξαιρετέα κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

natassa bofiliou

Στις παραστάσεις ακούγονται και τα ολοκαίνουργια τραγούδια της  “Άνω τελείας”, της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση, που έχουν ήδη ξεχωρίσει κι αγαπηθεί από κοινό και ραδιόφωνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι οι επόμενες παραστάσεις της Νατάσσας Μποφίλιου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη για τις 22 και 28 Φεβρουαρίου είναι sold out, πέραν περιορισμένων εισιτηρίων ορθίων που θα βρείτε στην είσοδο. Ταυτόχρονα όμως, είμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε…παράταση των παραστάσεων το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Μαρτίου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη σας.

Fix Factory Of Sound

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here