31/12/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κόντρα σε μια εποχή που θέλει οι χώροι να μεγαλώνουν και οι παρέες να μικραίνουν, τα συστήματα Μουσική-Τέχνες-Πολιτισμός να έχουν γίνει επικίνδυνα ασταθή, η έξοδος για ψυχαγωγία-διασκέδαση επικίνδυνα σπάνια, η δημιουργία επικίνδυνα μόνη, η ακρόαση ακόμα περισσότερο, το άγγιγμα επικίνδυνα σπάνιο, τα σκουπίδια -κάθε είδους- επικίνδυνα πολλά και ο διάλογος αδύνατος… ο Παντελής Θαλασσινός, μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του όλο τον Δεκέμβριο, συνεχίζει και τις Παρασκευές του Ιανουαρίου (3, 10 και 17) καθώς και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο χώρο του «Ρυθμός Stage».

Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις μεγάλες του επιτυχίες, τα νέα του τραγούδια από τους δύο τελευταίους του δίσκους “10 τραγούδια της ελπίδας” και το διπλό live CD «Ανοιχτή Ακρόαση», αλλά και επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο που βρίσκουν τον τρόπο να μας αγγίζουν. Με μοναδικό τρόπο, εναλλάσσει το ροκ με το παραδοσιακό, ερμηνεύει τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια σπουδαίων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Ηλία Ανδριόπουλου και άλλων.

thalassinos_2014_01

Εκπλήξεις περιμένουν όσους παρευρίσκονται στα live του, αφού πολλοί φίλοι του συνάδελφοι πηγαίνουν να τον ακούσουν και ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί του. Ήδη έχουν περάσει και τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας, o Γιάννης Νικολάου, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κώστας Χαριτάτος, αλλά και μουσικοί όπως ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος.

Παρόντες είναι επίσης οι φίλοι και σύντροφοι, Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά-γκάϊντες-τσαμπούνες), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο-keyboards), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο) και στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης κι ο Ευτύχης Γιαννακούρας.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here