26/2/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή του Ρυθμού Stage για 4 συνεχόμενες Παρασκευές (28 Φεβρουαρίου και 7, 14 και 21 Μαρτίου) προσφέροντας μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που στη συνέχεια γίνεται εθισμός για τον ακροατή!

Η “ανατρεπτική του” αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που “τολμά” στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία η ισχυρή κληρονομιά που “κουβαλά” στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι’ αυτόν που “απορεί” με το “φαινόμενο” που έχει μπροστά του!

tzouganakis_afisa_2014_02_01

Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα, μεταξύ των οποίων το «Βαθύ ποτάμι», το οποίο ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους της σειράς ”ΜΠΡΟΥΣΚΟ” που προβάλεται στον ΑΝΤ1. Επίσης θ’ ακουστούν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών πάντα με την ξεχωριστή προσέγγιση του Μιχάλη.

Το πάθος που εκπορεύεται από τον Μιχάλη Τζουγανάκη και δονεί έντονα το κοινό του είναι μοναδικό για τον καθένα και διαφορετικής κλίμακας! Για τους “πρωτάρηδες” ακροατές είναι “σοκ”! Για τους “πιστούς”, είναι συνεχής έκσταση…

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
Παρασκευές 7, 14 και 21 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22:30

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here