13/5/2011
www.musiccorner.gr

Δέκα χρόνια στον …Παράδεισο της μουσικής, τη δισκογραφική εταιρία Heaven, συμπληρώνει εφέτος η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου η κορυφαία ερμηνεύτρια ανανέωσε και τυπικά τη σχέση εμπιστοσύνης που την συνδέει με την εταιρία, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

«Σχεδόν δέκα χρόνια στον “Παράδεισο” … με συγκινήσεις, δημιουργίες, ρυθμό και πάθος για τραγούδια. Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι και να επικοινωνείς τόσο τέλεια με το έμψυχο υλικό της εταιρίας σου που σε ακολουθεί κατά την διάρκεια των χρόνων, να αντιλαμβάνονται τα όνειρά σου και να  τα υλοποιούν  με τον καλύτερο τρόπο. Με σωστούς ανθρώπους, συνεργάτες και φίλους  με αφοσίωση στη τέχνη και στα παραμύθια της μουσικής, η ζωή  ξεδιπλώνεται και γίνεται ακόμα πιο ωραία. Έτσι απλά η ανανέωση του συμβολαίου ήταν το φυσικό επακόλουθο» είπε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven Music Μάκης Πουνέντης συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή  για εμένα να συνεργάζομαι με μια τόσο σπουδαία καλλιτέχνιδα, προσωπικότητα και άνθρωπο, όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η ανανέωση της συνεργασίας μας, και κατ’ επέκταση, η επιβεβαίωση της  εμπιστοσύνης της προς εμάς,  μας δεσμεύει  με το αίσθημα της ευθύνης και αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης ώστε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στα επόμενα βήματα της κοινής μας πορείας»

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε από την πλευρά του: “Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας στον Όμιλο ANTENNA να συνεργαζόμαστε με μια τόσο σημαντική, μοναδική καλλιτέχνιδα όπως η Άλκηστις. Η Άλκηστις τα έχει όλα: αστείρευτο ταλέντο, υπέροχη προσωπικότητα, ικανότητα να μαγεύει τα πλήθη, σπάνια πειθαρχία κι εργατικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που και τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε να κατακτούμε μαζί πολλές κορυφές!”

Δύο σπουδαίες δισκογραφικές δουλειές έρχονται σύντομα να εγκαινιάσουν τη νέα περίοδο συνεργασίας! Πρόκειται για τη live ηχογράφηση της μοναδικής μουσικής συνάντησης «Ένα πιάνο-Μια φωνή» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή στη σκηνή του Gazarte επί δύο χρόνια και στη συνέχεια, το live album από τη σύμπραξη της ερμηνεύτριας με τον Μάριο Φραγκούλη με τις παραστάσεις στο Παλλάς που σημάδεψαν καλλιτεχνικά το χειμώνα που μόλις πέρασε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here