18/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Britney Spears μπορεί να διαψεύδει τις φήμες περί γάμου της, αλλά μάλλον τον επιζητά.

Ίσως γι’ αυτό, παρά το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρεται σε γάμο, της ξεφεύγουν κουβεντούλες που δείχνουν ότι ίσως η ίδια να το σκέφτεται, αλλά μπορεί να μην το σκέφτεται ο Jason Trawick με τον οποίο συνδέεται εδώ κι ένα χρόνο.

Αυτό κάνουμε με τον φίλο μου. Παραλίγο να πω με τον σύζυγό μου!”, είπε η Britney σε ραδιοφωνική εκπομπή μιλώντας για την κοινή τους ζωή. Λανθάνουσα γλώσσα τ’ αληθή λέγει; Πιθανότατα, καθώς η Britney έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τον γάμο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με φίλο της, η τραγουδίστρια έχει «εμμονή» με τον γάμο και περιμένει ανυπόμονα να της κάνει πρόταση ο Jason. Μπορεί να μην του το λέει ξεκάθαρα, αλλά αφήνει τα απαραίτητα υπονοούμενα. Η Britney αγοράζει περιοδικά για τον γάμο και τα παρατάει παντού μέσα στο σπίτι για να τα δει ο Jason και να το πάρει απόφαση. Έχει ακόμα και χαρτοπετσέτες με τα αρχικά των ονομάτων τους, δήθεν για αστείο”, «κάρφωσε» ο …φίλος της Britney! Ο Jason είναι τρελά ερωτευμένος με τη Britney και του αρέσει ο τρόπος ζωής τους. Και, φυσικά, δε θέλει να τη χάσει”, συνέχισε ο «φίλος». Ο Jason, πάντως, δε φαίνεται έτοιμος να προχωρήσει άμεσα τη σχέση του με τη Britney σε άλλο επίπεδο.

Οι δυο τους backstage στα Billboard Awards!

Θα συμβουλεύαμε τη Britney ν’ αφήσει το γάμο και να βρει τον …φίλο που την κάρφωσε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here