3/5/2011
www.musiccorner.gr

Η Pop superstar Britney Spears έγινε πάλι σημείο αναφοράς, αυτή τη φορά με το πρόσφατο album της Femme Fatale. Αυτή την εβδομάδα το έβδομο album της Spears – που περιλαμβάνει το No. 1 hit “Hold It Against Me” και το Top 5 smash “Till The World Ends”- πιστοποιήθηκε ως πλατινέντιο από την RIAA. Οι συνολικές της πωλήσεις μόνο στην Αμερική ξεπέρασαν τα 32 εκατομμύρια.

Η πολύ αναμενόμενη Femme Fatale Tour με special guest την Nicki Minaj, τους Jessie and the Toy Boys και τους Nervo θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου από το Sacramento ενώ τα εισητήρια μόλις κυκλοφόρησαν.

Το τελευταίο album της Spears εκτός από την Αμερική γνωρίζει πολύ μεγαλή επιτυχία και στον υπόλοιπο κόσμο. Το Femme Fatale έχει γίνει πλατινένιο στον Καναδά και χρυσό στην Αγγλία, την Γαλλία, το Μεξικό, την Τσεχία, την Βραζιλία, την Κορέα και την Σιγκαπούρη. Το single “Till The World Ends” βρίσκεται στο Top 10 του iTunes chart του Καναδά, του Μεξικού, της Αυστραλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Δανίας και στο Top 20 στο radio airplay της Ευρώπης.

Με την κυκλοφορία του Femme Fatale, η Britney κέρδισε περισσότερες διακρίσεις και ρεκόρ: Είναι η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνης που έχει 6 albums κατευθείαν στην κορυφή του Billboard 200 albums chart, αυτή και η Mariah Carey είναι οι μοναδικοί καλλιτέχνες που έχουν παραπάνω από ένα τραγούδι τα οποία πραγματοποίησαν ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100 chart, η Britney είναι μια από τους επτά μόνο καλλιτέχνες – και μόνο τρείς γυναίκες- με No. 1 στο Hot 100 σε τρείς δεκαετίες, το Femme Fatale είναι ένα από τα Top 10 longest running trending topics στο Twitter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here