3/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με την τραγουδίστρια να ακυρώνει συναυλία πριν λίγες μέρες στη Σουηδία και να οδηγείται στο νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης, φαίνεται ότι ξεκινάνε τα προβλήματα υγείας.

Η Rihanna, τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματήσει καθόλου τις περιοδείες, τις εμφανίσεις και τις ηχογραφήσεις, με αποτέλεσμα, σιγά σιγά, αυτές οι επίπονες δραστηριότητες να επιβαρύνουν την υγεία της. Η τραγουδίστρια αυτή την εποχή ολοκληρώνει την παγκόσμια περιοδεία της, με τίτλο “Loud”, ενώ όταν δεν βρίσκεται στη σκηνή ή σε ταξίδι, συνεχίζει ηχογραφήσεις σε νέο υλικό. Με την ζωή της να κυλάει σε «τρελούς» ρυθμούς και την ίδια να μη χάνει ευκαιρία για διασκέδαση, ο χρόνος που της απομένει για ξεκούραση και χαλάρωση είναι ελάχιστος. Γι’ αυτό, άλλωστε, κατέληξε και στο νοσοκομείο, όπου της συνέστησαν ξεκούραση.

Η Rihanna είναι σε συνεχή κίνηση, αλλά συνεχίζει να βγαίνει έξω, να διασκεδάζει με τους φίλους της, να πίνει και να ζει μια έντονη ζωή”, ανέφερε «πηγή» της εφημερίδας The Sun. Δεν φροντίζει να έχει χρόνο για να μπορεί να χαλαρώσει. Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει στη σκηνή και τα ταξίδια, στο studio για ηχογραφήσεις ή σε νυχτερινά club”, συνεχίζει η εφημερίδα. Οι γιατροί της ανησυχούν και πιστεύουν ότι το παρακάνει. Πρέπει να ηρεμήσει λίγο. Ίσως και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα. Διαφορετικά θα γίνει ευάλωτη σε μια σειρά από ασθένειες”, ολοκλήρωσε η εφημερίδα.

Οι κοντινοί της φίλοι, όπως ο Jay-Z και ο L.A. Reid, παρά την απόσταση που τους χώριζε, κατάφεραν να δείξουν την συμπαράστασή τους στέλνοντας λουλούδια στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε.

Η ίδια η Rihanna ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές που απογοήτευσε ακυρώνοντας την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια είναι «εθισμένη» στη δουλειά. Από το 2005 έχει κυκλοφορήσει πέντε δίσκους, ενώ σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και το έκτο της άλμπουμ.

Αλλά, μήπως πράγματι, πρέπει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here