19/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Rihanna με τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο facebook δείχνει να θέλει να …«κολάσει» τους θαυμαστές της αλλά και να «προκαλέσει» τις γυναίκες όλου του κόσμου!

Η 24χρονη τραγουδίστρια, ανέβασε στο fb φωτογραφίες από τις διακοπές που είχε περάσει τον περασμένο Ιανουάριο στη Χαβάη, όπου αφήνει ελάχιστα στη φαντασία του κοινού, καθώς εμφανίζεται να χαίρεται τη θάλασσα και τον ήλιο του νησιού με το μαγιό της. Σε μια φωτογραφία, μάλιστα, η Rihanna βγάζει το επάνω μέρος του μαγιό της, αλλά καλύπτει το στήθος με τα χέρια της.

Η νεαρή σταρ πρόσφατα ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες, στο Twitter αυτή τη φορά, από τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ Coachella, όπου ερμήνευσε με τον Calvin Harris και κάλεσε στη σκηνή και την Katy Perry. “Πέρασα πολύ ωραία με τους θαυμαστές σου απόψε”, έγραψε απευθυνόμενη στον Harris. Οι πληροφορίες από το φεστιβάλ, αναφέρουν ότι η Rihanna έμεινε εντυπωσιασμένη από την εμφάνιση του ράπερ A$AP τον οποίο και αναζήτησε αργότερα για να μιλήσουν.

Αφήνοντας στην «άκρη» τα …κουτσομπολίστικα, η τραγουδίστρια αυτοανακηρύχθηκε σε υπερασπίστρια της Adele! Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό OK!, αναφέρθηκε στην τραγουδοποιό που έχει αγαπήσει όλος ο κόσμος, ενώ δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεχθεί ούτε για αστείο αρνητικά σχόλια για την Adele και σε περίπτωση που κάποιος μιλήσει εναντίον της θα έχει να αντιμετωπίσει τη Rihanna.

Ποιος δεν αγαπάει την Adele και τη μουσική της; Ειλικρινά, αν βρω οποιονδήποτε να πει ότι δεν του αρέσει η Adele, θα έχει πρόβλημα. Θα πάρω πολύ προσωπικά κάτι τέτοιο”, δήλωσε η τραγουδίστρια μεταξύ σοβαρού και αστείου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here