27/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Δυσάρεστα τα νέα για τους θαυμαστές των Motley Crue, αλλά και γενικότερα για τους φίλους της metal μουσικής.

Πριν λίγο καιρό, το hard rock συγκρότημα υπέγραψε συμβόλαιο για ορισμένες εμφανίσεις στο Las Vegas, ενώ τον προηγούμενο μήνα όλα τα μέλη του έδειχναν σίγουρα για τη συνέχεια του συγκροτήματος. Θα διοργανώσουμε ακόμα μία Cruefest περιοδεία που θα φτάσει χρονικά μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο”, δήλωσε πριν ένα μήνα ο Vince Neil, ενώ ο Tommy Lee ερωτώμενος αν θα υπάρξει νέος δίσκος του γκρουπ μέσα στο 2012 είχε δηλώσει: Είμαι σίγουρος για ακόμα ένα άλμπουμ. Όλοι μας γράφουμε ανεξάρτητα. Εγώ γράφω, ο Nikki γράφει, ο Mick γράφει. Κάποια στιγμή θα συνθέσουμε τις ιδέες μας όπως κάνουμε πάντα. Αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σ’ αυτό το σημείο. Πιθανότατα μέσα στο 2012 θα γίνει κι αυτό”.

Μόλις ένα μήνα αργότερα, ο Vince Neil δείχνει να αλλάζει πλεύση. “Κάθομαι στο γιοτ μου και σκέφτομαι το μέλλον μου. Δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι με τους Motley Crue μετά το Las Vegas. Υπάρχουν σημαντικά πράγματα μπροστά μου που με σπρώχνουν σε άλλες κατευθύνσεις”, είπε ο Neil, βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, αφήνοντας ανοιχτό και πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το συγκρότημα, με άγνωστες συνέπειες.

Από την άλλη πλευρά, ο μπασίστας Nikki Sixx δε δίνει βάση στα λεγόμενα του Neil. “Οι εμφανίσεις στο Vegas είναι η αρχή μιας σημαντικής περιόδου του συγκροτήματος για τα επόμενα τέσσερα – πέντε χρόνια. Συζητάμε και για μια περιοδεία με δύο ακόμα σημαντικά συγκροτήματα. Και θα υπάρξει και νέα μουσική στο μέλλον”, δήλωσε ο μπασίστας, επιτείνοντας τη σύγχυση που επικρατεί για το μέλλον του γκρουπ.

Τι ακριβώς θα συμβεί είναι όχι μόνο άγνωστο αλλά και μπερδεμένο, αυτή τη στιγμή, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από τη διάλυση του συγκροτήματος, μέχρι ακόμα και την αντικατάσταση του Neil και τη συνέχιση της καριέρας τους με άλλη σύνθεση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here