30/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε προσωρινή επανένωση προσανατολίζονται οι Spice Girls προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Την αποκάλυψε έκανε, κατά λάθος (;) η Mel B, η οποία μιλώντας σε εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης ανέφερε ότι τα κορίτσια θα ερμηνεύσουν στις 4 Ιουνίου ενώπιον της βασιλικής οικογένειας στο Buckingham.

Η Mel B ρωτήθηκε αν τελικά το συγκρότημα θα έχει συμμετοχή στην τελετή έναρξης ή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν φέτος στο Λονδίνο. “Νομίζω πως η συναυλία για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας είναι το event στο οποίο είναι πιο πιθανό να συμμετάσχουμε”, απάντησε η Melanie.

Και μόλις συνειδητοποίησε ότι, χωρίς να θέλει (;), αποκάλυψε την επανένωση του συγκροτήματος έστω και για μία special εμφάνιση, άλλαξε αμέσως θέμα προσπαθώντας να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και να «ξεχαστεί» το θέμα, όπως έγραψε η εφημερίδα The Sun. Ωστόσο, η εφημερίδα ανέφερε στο ρεπορτάζ ότι η Mel επιβεβαίωσε την είδηση σε εργαζόμενους του καναλιού, αλλά off the record.

Μέχρι τώρα, το βρετανικό γυναικείο συγκρότημα με την παγκόσμια επιτυχία και αποδοχή που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90, ήταν στην ειδησεογραφία με το «ερώτημα» αν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά, παρά την προσπάθεια της Mel B, τα κορίτσια δεν έχουν ακόμα δώσει τη συγκατάθεσή τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Emma Bunton και Victoria Beckham, θα ενωθούν και πάλι για τη συναυλία στο παλάτι στις 4 Ιουνίου. Οι θαυμαστές τους ελπίζουν αυτή η ένωση να τους «ανοίξει την όρεξη» για μία ακόμα μοναδική συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς. Άλλωστε, τόσο η τιμή όσο και η εμπειρία θα είναι ανεκτίμητη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here