11/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι Metallica είναι ένα συγκρότημα που πάντα πρωτοπορούσε χρησιμοποιώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας στη μουσική του. Και αυτή τη φορά, το metal συγκρότημα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις νέες τεχνολογίες, αλλά αυτή τη φορά όχι σε μουσικό επίπεδο, αλλά σε κινηματογραφικό, αφού ετοιμάζουν ταινία 3D!

Όπως γνωρίζετε, γενικά δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε φήμες και διαδόσεις. Αλλά είμαστε και περήφανοι να σας ανακοινώσουμε επίσημα τις ειδήσεις μας. Όπως πολλοί έχετε διαβάσει ή ακούσει τον τελευταίο καιρό, η πρώτη Metallica 3D ταινία βρίσκεται στα σκαριά”, αναφέρει το site του συγκροτήματος.

Είμαστε εδώ να σας επιβεβαιώσουμε ότι πραγματικά αυτή η ταινία βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής της. Ευχόμαστε να μπορούσαμε να σας πούμε περισσότερα, αλλά δεν έχουμε ακόμα ολοκληρώσει τον σχεδιασμό. Αυτό που μπορούμε να σας βεβαιώσουμε είναι ότι μέσα στο 2013 η ταινία θα είναι έτοιμη να προβληθεί και ότι μέχρι τότε θα σας ενημερώνουμε με περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες”, ολοκληρώνουν οι Metallica.

Κανένας δεν γνωρίζει αν η 3D ταινία θα έχει τη μορφή ντοκιμαντέρ, αν θα πρόκειται για μία live συναυλία ή αν το project θα έχει διαφορετικό ύφος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here