2/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι New Order που ενώθηκαν και πάλι πριν λίγους μήνες, έχουν ρίξει το βάρος τους στις συναυλίες που ετοιμάζουν αυτόν και τον επόμενο μήνα και δεν φαίνονται να βιάζονται να μπουν στο studio για νέες ηχογραφήσεις.

Ούτε καν περνάει από το μυαλό μας σ’ αυτή τη φάση να γράψουμε νέο υλικό και να το ηχογραφήσουμε. Προτεραιότητά μας είναι οι συναυλίες που προγραμματίζουμε. Θα κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά κι αυτή τη στιγμή το επόμενο βήμα μας είναι τα live. Θα δούμε. Λογικά θα υπάρξουν και νέες ηχογραφήσεις στο μέλλον”, δήλωσε ο Bernard Summer, τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος.

Οι New Order, που δημιουργήθηκαν το 1980, στα τέλη του μήνα θα κάνουν μια μίνι περιοδεία στην Ασυτραλία και πρόσφατα ανακοίνωσαν ημερομηνίες συναυλιών τους στη Βρετανία μέσα στον Απρίλιο και το Μάϊο. Το καλοκαίρι έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στα φεστιβάλ Exit και Benicassim. Σύμφωνα με τον Summer, τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχουν κι άλλες ανακοινώσεις για συμμετοχή τους σε φεστιβάλ αλλά και μια περιοδεία στην Αμερική.

Θα παίξουμε ένα συνδυασμό από αγαπημένα μας κομμάτια. Δε θέλω να δώσω πολλές πληροφορίες, αλλά θα παρουσιάσουμε και αρκετά κομμάτια που ποτέ δεν έχουμε παίξει live”, δήλωσε ο Summer που αποκάλυψε και τη δυσκολία του συγκροτήματος στην επιλογή των κομματιών. Με δισκογραφία τριάντα ετών, είναι δύσκολο να «χωρέσουμε» όλα τα κομμάτια που θέλουμε στον χρόνο που θα έχουμε στη διάθεσή μας να παίξουμε. Στις αποκλειστικά δικές μας συναυλίες θα έχουμε την άνεση να προσθέσουμε περισσότερα κομμάτια και πιθανότατα να συμπεριλάβουμε και 1-2 τραγούδια των Joy Division”, ολοκλήρωσε ο Bernard Summer.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here