23/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Adele και ο φίλος της Simon Konecki σκέφτονται σοβαρά να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι προγραμματίζει ταξίδι στην Αφρική εντός των επόμενων εβδομάδων, προκειμένου η Adele να διαπιστώσει την πρόοδο της δουλειάς του Simon. Ο Konecki μετέχει στη φιλανθρωπική οργάνωση Drop4Drop που σκοπό έχει να βοηθήσει στην προσπάθεια επάρκειας καθαρού νερού σε υπανάπτυκτες χώρες.

Εκτός από τη δουλειά του Simon, το ζευγάρι σκοπεύει να επισκεφθεί ορφανοτροφείο στην Αντίς Αμπέμπα με απώτερο στόχο την υιοθεσία ενός παιδιού, σύμφωνα με το περιοδικό Star. “Ο Simon και η Adele θέλουν να μπουν στη διαδικασία υιοθέτησης ενός κοριτσιού από την Αιθιοπία”, έγραψε το περιοδικό.

Σκοπεύουν να προσπαθήσουν να γίνουν και φυσικοί γονείς, αλλά αυτό θα συμβεί μετά τον γάμο. Η Adele ανυπομονεί. Συμφωνούν και οι δύο ότι θα δημιουργήσουν μεγάλη οικογένεια, όχι μόνο τεκνοποιώντας αλλά και υιοθετώντας παιδιά. Στόχος τους είναι να αποκτήσουν τουλάχιστον πέντε παιδιά”.

Τα μητρικά ένστικτα της Adele «ξύπνησε» η απασχόλησή της με την 5χρονη κόρη του Simon, από προηγούμενη σχέση. “Η Adele λατρεύει να έχει τον ρόλο της συζύγου για τον Simon και της μητριάς για την κόρη του. Και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου  αυτή η σχέση να λειτουργήσει καλά”, συνεχίζει το περιοδικό.

Η Adele θα ακολουθήσει τον Simon στην Αφρική και θα μείνουν εκεί περίπου για ένα μήνα. Θα επισκεφθούν την Ουγκάντα, την Αιθιοπία, την Κένυα και τη Νότια Αφρική. “Ο Simon τον περισσότερο χρόνο είναι στην Αφρική λόγω της δουλειάς του. Η Adele θα τον ακολουθήσει για κάποιο διάστημα και εκείνος θέλει να της δείξει τα αποτελέσματα της φιλανθρωπικής οργάνωσης και η Adele θα βοηθήσει όπως μπορεί”, ολοκλήρωσε η πηγή του περιοδικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here