Ιούλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Minos EMI

Με μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά, μουσική παραγωγή που αποτελεί το μουσικό γεγονός του 2011, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ξανασυναντιούνται στη σκηνή για να μας προσφέρουν μια πολυαναμενόμενη εμπειρία! Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται, ακόμη κι αν δεν μιλάμε γι’ αυτές!

Η πρώτη αυτή συνάντηση τους έγινε στα Ιωάννινα στο θέατρο Ε.Η.Μ  στις 8 και στις 9 Ιουνίου 2011. Η συναυλία αυτή ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την MINOS-EMI σε ένα συλλεκτικό cd που θα πωλείται σε  όλα τα καταστήματα δίσκων.

Οι Πυξ Λαξ, είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των albums τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία. Είναι ένα ιστορικό συγκρότημα το οποίο διέγραψε μία πορεία που στιγμάτισε την ελληνική νεολαία, αλλά και όλους τους «ανησυχούντες» των ‘90s και δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, οι Πυξ Λαξ ξανασυναντιούνται επί σκηνής, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία σε παλιούς αλλά και νέους φίλους του να τους απολαύσουν σε 8 ανεπανάληπτες συναυλίες και σε ένα συλλεκτικό cd που αποτυπώνει τη μαγική ατμόσφαιρα αυτής της επανένωσης.

Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ με το cd και τις συναυλίες τους, για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!

Εϊ μαν… κοίτα μπροστά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here