25/9/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Ραλλία Χρηστίδου έχοντας διανύσει πολλά και διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, επιλέγει να ξεκινήσει τον φετινό χειμώνα στο Ρυθμό Stage και να ακολουθήσει ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι. Παρουσιάζει για πρώτη φορά στην καριέρα της το δικό της ανατρεπτικό πρόγραμμα χωρίς στερεότυπα και συμβατικότητες. 

Την Παρασκευή 4 και 11 Οκτωβρίου, η Ραλλία Χρηστίδου μας ετοιμάζει στο Ρυθμό Stage μια μουσική παράσταση όπου οι μεγάλες της επιτυχίες θα παντρεύονται με την δυτική ροκ σκηνή, περνώντας από πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και με τελικό προορισμό αγαπημένα λιμάνια της ελληνικής μουσικής. 

Την πρώτη Παρασκευή θα συμμετέχουν μαζί της ο Γιώργος Καραδήμος και ο Στάθης Δρογώσης. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο καλεσμένος της Ραλλίας τη δεύτερη Παρασκευή.

xristidou_afissa_2013_09

Η ιδιαίτερη ικανότητα της να υπηρετεί διαφορετικά είδη ρεπερτορίου και η δυναμική της παρουσία πάνω στην σκηνή έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις σ’ όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της.

Σημαντικό μονοπάτι αποτέλεσε ο Γιάννης Κότσιρας, με τον οποίο οκτώ χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική τους συνάντηση ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με αφορμή το νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Emi.

Ο «Ιούδας» είναι το πρώτο τραγούδι που μας «προδίδουν», το οποίο παίζεται δυναμικά στα ραδιόφωνα και θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να το ερμηνεύει live. Τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου.

Σημαντικοί συνταξιδιώτες της είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί της: ο Χρήστος Αλεξάκης στις ενορχηστρώσεις, στα keyboards και τον προγραμματισμό, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στην κιθάρα και το μπουζούκι και στα τύμπανα ο Γρηγόρης Σιντρίδης. Στον ήχο ο Άρης Κουντούρης και ο Λάμπρος Μπούνας.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here