16/1/2014
www.musiccorner.gr

Η Ραλλία Χρηστίδου γυρίζει σελίδα και ξανασυστήνεται στο κοινό της.  Κατασταλαγμένη πλέον για τις επιλογές της, ανατρέπει τα στερεότυπα και προτείνει μια παράσταση με ιδιαίτερη σύνθεση: φωνή, κιθάρα και βιολί από δυο γυναικείες παρουσίες! Θα ταξιδέψει σε πολλά μέρη, στην Ελλάδα και την Κύπρο για να συναντήσει τους φίλους της και να μοιραστεί μαζί τους την αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι. Η επόμενη στάση του ατμοσφαιρικού ταξιδιού είναι στη Θεσσαλονίκη  όπου η Ραλλία Χρηστίδου την Παρασκευή 17  και 24 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην Vendetta mini cabaret.

Τις γνωστές της επιτυχίες «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς» και «Αν μετρηθούμε»,  θα έρθουν να συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, τα οποία θα ακούσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, αφού η Ραλλία Χρηστίδου υπογράφει τις ενορχηστρώσεις όλης της παράστασης. Μας παρουσιάζει μ’ αυτό τον τρόπο μια νέα πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου της. Τραγουδίστρια, μουσικός, τραγουδοποιός και ενορχηστρωτής, τέσσερις ιδιότητες που δεν συναντάς εύκολα σε γυναίκα καλλιτέχνη και είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

IMG_1562 copy

Συνοδοιπόρος σ’ αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι είναι η Μιγκέν Σελμάνι, η οποία με την πολυετή πορεία της στη μουσική έχει αποδείξει την ιδιαίτερη μαεστρία της να αποδίδει στα κομμάτια με το βιολί της την δική της ταυτότητα. Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 6 ετών. Το 1998 πήρε δίπλωμα με άριστα παμψηφεί και διάκριση από το Ωδείο Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της και κατόπιν ακροάσεως το 1995 έγινε μόνιμο μέλος της Ορχήστρας των Χρωμάτων του Μάνου Χατζιδάκι. Έχει συνεργαστεί με τη Camerata και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Από το 2000 είναι τακτικό μέλος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Επίσης έχει ηχογραφήσει και συνεργαστεί δίπλα σε καταξιωμένους έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές: Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Demis Russos, Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Θεοφάνους, Ευρυδίκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ραλλία Χρηστίδου μόλις κυκλοφόρησε το νέο της δίσκο με τίτλο “Με όπλο την αγάπη”  από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο Γιάννης Κότσιρας. Ήδη το πρώτο single ακούγεται στα ραδιόφωνα και έχει πολύ συγκινητική αποδοχή. «Δικιά σου» ό τίτλος του, την μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Κότσιρας και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου.

Vendetta
Εθνικής Αμύνης 3
Τηλ. κρατήσεων: 2310 234973

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here