27/5/2012
www.musiccorner.gr

Ok, ήταν το απόλυτο φαβορί… Και τον τίτλο της αυτό, τον δικαίωσε απόλυτα η Loreen! Με μια ακόμη εξαιρετική ερμηνεία και παρουσίαση του σχεδόν “μυστηριακού” Euphoria, δεν άφησε κανέναν να αμφισβητήσει τις προβλέψεις και τα …στοιχήματα και με 372 πόντους κέρδισε τη φετινή Eurovision και οδηγεί τον θεσμό του χρόνου στη Σουηδία!

Μάλλον λίγο χειρότερα απ’ ότι περιμέναμε τα πήγαν Ελλάδα και Κύπρος, που παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις, τόσο της Ελευθερίας, όσο και της Ήβης, δεν φαίνεται να συγκίνησαν και πολύ τους Ευρωπαίους. Η Κύπρος βγήκε 15η με 65 πόντους και η Ελλάδα 17η με 64 πόντους. Και οι δύο πήραν από δύο δωδεκάρια (η Ελλάδα από Κύπρο και Αλβανία και η Κύπρος από Ελλάδα και Σουηδία!)

Οι γιαγιάδες της Ρωσίας εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά και πήραν πανηγυρικά τη δεύτερη θέση με 259 πόντους. Έκπληξη από τη Σερβία που ήρθε τρίτη με 214 πόντους! Το …γηπεδούχο Αζερμπαϊτζάν κατάφερε και μπήκε στη πεντάδα με 150 πόντους, ενώ η φωνάρα Rona Nishliu από την Αλβανία έκλεισε τη πρώτη πεντάδα με 146 πόντους…

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα ακολουθήσει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here