1/4/2011
Γράφει η Πηνελόπη Μποσταντζόγλου
Φωτογράφηση: Κώστας Φροντιστής
www.musiccorner.gr

Μετά από 3 χρόνια απουσίας από την ελληνική δισκογραφία, ήρθε η στιγμή για την παρουσίαση του νέου δίσκου του Πασχάλη Τερζή με τίτλο «Δυο νύχτες μόνο», η οποία και φιλοξενήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο VOX, την Τετάρτη 30 Μαρτίου.

Από τη βραδιά αυτή δεν έλειπε κανείς! Καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Αντώνης Βαρδής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Χρήστος Δάντης, η κόρη του Πασχάλη Γιάννα Τερζή, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, φίλοι και συνεργάτες του Πασχάλη Τερζή καθώς επίσης πλήθος φανατικών θαυμαστών, έδωσαν το παρών και βρέθηκαν στο πλευρό του λαïκού τραγουδιστή προκειμένου να ακούσουν τα καινούρια τραγούδια του και να τραγουδήσουν μερικές από τις πλέον μεγάλες του επιτυχίες. Εκεί ήταν φυσικά και όλοι οι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της νέας δουλειάς: Αντώνης Βαρδής, Λάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Δάντης, Δήμος Αναστασιάδης, Γιώργος Σαμπάνης, Ανδρέας Πρέζας και Μηνάς Βιντιάδης, Πάνος Φαλάρας, Βίκυ Γεροθόδωρου, Βασίλης Καπερνάρος, Σάννυ Μπαλτζή, Θάνος Παπανικολάου, Όλγα Βλαχοπούλου, Νίκος Σαρρής.

Το ξεκίνημα έγινε με ένα video αφιέρωμα, το οποίο μας ξενάγησε με εικόνες και πληροφορίες για τη μουσική καριέρα του Θεσσαλονικιού τραγουδιστή, από το ξεκίνημα της πορείας του μέχρι σήμερα, στην εποχή των χρυσών και πλατινένιων δίσκων. Στη συνέχεια ο Πασχάλης Τερζής εμφανίστηκε επί σκηνής μετά της διευθύνουσας συμβούλου της Minos ΕΜΙ, Μαργαρίτας Μάτσα, για μία mini συνέντευξη Τύπου στην οποία και ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνθέτες και τους στιχουργούς του νέου του δίσκου.

Και μετά ήρθε η μουσική… Η πολυμελής ορχήστρα με την επιμέλεια του Αντώνη Γούναρη, παρατάχθηκε στην σκηνή του VOX  και ο κόσμος άρχισε να ανάβει τις φωτεινές πεταλούδες που λίγο πριν είχαν μοιραστεί στα τραπέζια, προκειμένου να γίνει το κλίμα πιο εορταστικό! Από εκεί και μετά το λόγο είχε το τραγούδι. Ο Πασχάλης Τερζής γλυκός και ζεστός όπως πάντα, έφτιαξε ένα αρκετά χορταστικό πρόγραμμα, στο οποίο παρουσίαζε δύο καινούρια τραγούδια κι έπειτα τραγουδούσε μια παλιά του επιτυχία. Το κοκτέιλ γνώριμων και νέων μελωδιών έτυχε θερμής ανταπόκρισης, καθώς οι φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά πήραν φωτιά κι όλοι συνόδευαν χορωδιακά τον τραγουδιστή στις γνωστές του επιτυχίες!

Το νέο cd «Δυο νύχτες μόνο» κυκλοφορεί από την EMI στις 6 Απριλίου σε όλη την Ελλάδα, σε δισκοπωλεία και σε περίπτερα. Η έκδοση συνοδεύεται από πολυτελές συλλεκτικό βιβλίο σε κείμενα του Γιώργου Τσάμπρα με τη βιογραφία του Πασχάλη Τερζή και συνέντευξη του.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το event


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here