16/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το “Doom Folk” δεν είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος, αλλά το είδος της μουσικής που θα παρουσιάσουν με τη νέα τους δουλειά. Οι Mumford & Sons, το folk συγκρότημα από το Λονδίνο, δουλεύουν ήδη στη συνέχεια του πολύ επιτυχημένου “Sigh No More” που έγινε πλατινένιο στην Αμερική, τη Βρετανία, τον Καναδά και την Αυστραλία και τους εκτόξευσε στην κορυφή.

Το γκρουπ, με το προηγούμενο άλμπουμ κατάφερε να κερδίσει υποψηφιότητα για τα βραβεία Grammy και αυτή την εποχή συμμετέχει σε ένα ραδιοφωνικό «μαραθώνιο» στην Αμερική. Εκεί τους εντόπισε το περιοδικό Rolling Stone και απέσπασε δηλώσεις για τη νέα τους δουλειά. “Ο δεύτερος δίσκος είναι χαρακτηριστικός του τι υπάρχει στο μυαλό μας. Είναι doom folk, κάτι σαν «συνάντηση» των Black Sabbath με τον Nick Drake”, δήλωσε ο μπασίστας του συγκροτήματος Ted Dwayne.

Ο «πληκτράς» Ben Lovett συνέχισε : “Δεν τίθεται ζήτημα προτίμησης ενός είδους ή μιας εποχής. Βρίσκουμε τα τραγούδια που μας αρέσουν, τα συζητάμε και στη συνέχεια τα μοιραζόμαστε”.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον τίτλο ή την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των Mumford & Sons.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here