19/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Mariah Carey ακολουθεί πολύ σκληρό πρόγραμμα δίαιτας και γυμναστικής προκειμένου να επαναφέρει τη σιλουέτα της στην προ εγκυμοσύνης κατάσταση.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Nick Cannon, σύζυγος της Mariah και πατέρας των Moroccan Scott και Monroe Cannon, των δίδυμων, δηλαδή, που γέννησε η τραγουδίστρια τον περασμένο Μάιο.

Είναι απόλυτα προσηλωμένη σ’ αυτό το στόχο”, δήλωσε ο Cannon. “Θα επιστρέψει στην καριέρα της και θα «τρελάνει» τον κόσμο. Ξαναφτιάχνει τη σιλουέτα της”, συμπλήρωσε ο Nick.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η Mariah ξεκίνησε το γυμναστήριο πολύ γρήγορα μετά τη γέννηση των διδύμων και είναι εντυπωσιασμένος από την πρόοδό της. Πιστεύει ότι η Mariah θα είναι ακόμα καλύτερη όταν ολοκληρώσει το πρόγραμμά της. Μετά από δύο μήνες κυκλοφορούσε συνέχεια με μαγιό. Προσωπικά θεωρώ ότι όταν τελειώσει το πρόγραμμα θα είναι ακόμα καλύτερη. Θα θυμίζει τη Mariah της δεκαετίας του ’90. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της και θα τον πετύχει”, συνεχίζει ο Cannon.

Ο Nick δήλωσε ότι δεν καταφέρνει συχνά να την συνοδεύει στο γυμναστήριο ή αν την βοηθάει με τις ασκήσεις της : “Μερικές φορές την ακολουθώ, αλλά μένει πολλές ώρες στο νερό. Και εγώ δεν τα καταφέρνω καλά με το κολύμπι”, ολοκλήρωσε ο Cannon.

Θα μας εκπλήξει, λοιπόν, η Mariah στην επιστροφή της. Και μάλλον ευχάριστα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here