4/1/2012
www.musiccorner.gr

Έχοντας στις αποσκευές τους δύο νέα albums, τα “Χωρίς Retouche” και “Σελένα”, η Σοφία Αρβανίτη και ο Μιχάλης Κακέπης, κατεβαίνουν στον Πειραιά, για 4 Τετάρτες.

9 ολόκληρα χρόνια μετά η Σοφία επιστρέφει στη δισκογραφία πιο rock από ποτέ!

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις της ανανεωμένης Σοφίας στον Πειραιά. Ακούστε ξανά, με εντελώς καινούργιο ήχο, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει: “Μόνη περπατώ”, “Έτσι κι αλλιώς”, “Κόκκινη κόλαση”, “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” και φυσικά το, ερμηνευμένο από κοινού με την μεγάλη κυρία της rock Bonnie Tyler, “The desert is in your heart”. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, με την αγαπημένη στους απανταχού ρομαντικούς μουσικόφιλους φωνή του τροβαδούρου της ελληνικής rock  Μιχάλη Κακέπη (“Σ’ ένα σικέ αγώνα”, “Φαύλος κύκλος”, “Ο κύβος ερρίφθη”, “Πυροβόλα το φεγγάρι” ως το νέο του άλμπουμ “Σελένα”), τότε το πάλκο του Small Cafe θα πάρει φωτιά.

Σε αυτές τις 4 μοναδικές παραστάσεις, όμως, δεν θα είναι μόνοι. Μαζί τους δύο εξαιρετικοί μουσικοί, οι Χρήστος Κουμούσης στα πλήκτρα και Γιάννης Ζερβός στις καθάρες, οι οποίοι με τους πειραματισμούς τους, αλλά και τις ερμηνείες τους σε γνωστά τραγούδια των τελευταίων 20 ετών, δίνουν το δικό τους δυναμικό στίγμα.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011.
ΚΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ: ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κωστής Ζαφειράκης

Small Café
Στον Πειραιά
Αριστοτέλους 10 – Πεζόδρομος πίσω από το Δημαρχείο

Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου με ποτό: 15 ευρώ
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 210 4297236

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here