11/6/2014
www.musiccorner.gr

Μία καλλιτέχνις που έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα στο χώρο του τραγουδιού, έρχεται στο FRIENDS την Παρασκευή 13 Ιουνίου για μία και μόνο εμφάνιση, έχοντας στις αποσκευές της όλες τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει η ίδια, αλλά και υπέροχα τραγούδια που έχει χαρίσει σε σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πάριος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Αρλέτα και πολλοί άλλοι.

Με αυτοσχεδιαστική διάθεση και με το χαρακτηριστικό της ταμπεραμέντο, η Σοφία Βόσσου γίνεται ένα με το κοινό και μας ταξιδεύει με την υπέροχη φωνή της και τις μελωδίες του πιάνου της σε μία αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της. Η «Άνοιξη», το «Κουτσουράκι», η «Μετακόμιση» και το «Αν είναι να κολαστώ», συναντούν το «Να κοιμηθούμε αγκαλιά», το «Δε μετανιώνω», το «Φοβάμαι» και πολλά τραγούδια έκπληξη!

Η Σοφία Βόσσου σε ένα πρόγραμμα που περνάει με μεγάλη άνεση από τις ποπ επιτυχίες στα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο FRIENDS!

Μαζί της ο Δημήτρης Παραράς στα πλήκτρα και την κιθάρα.

vossou_pasxalis_2014_06 

Ένα βράδυ μετά, το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο αιώνιος έφηβος της ποπ, Πασχάλης, τραγουδά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του! Από τον “Τρόπο” έως το “Σχολείο”, από τον “Αλέξη” ως το “Παραδώσου λοιπόν”, χορεύουμε ασταμάτητα και λιώνουμε τις σόλες μας, στο καλύτερο πάρτι!

«FRIENDS BAR»
Λεωφόρος Καλυβίων 21, Λαγονήσι, τηλ. 22910 26576

Ώρα έναρξης: 11:00μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here