Ιούλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Lyra

Σε «Διάφανα νερά» μας ταξιδεύει η Στέλλα Κονιτοπούλου με το ολοκαίνουριο άλμπουμ της που κυκλοφορεί από τη Lyra. Σε αυτό παρουσιάζει -μετά από αρκετά χρόνια- καινούρια τραγούδια, με νησιώτικο πάντα χρώμα. Όπως σημειώνει και η ίδια: «Διάφανα νερά του Αιγαίου και της ψυχής… Σε ένα ακόμη μουσικό ταξίδι καταθέτω την ψυχή μου…»

Τα περισσότερα από τα τραγούδια του άλμπουμ, που μας ταξιδεύουν στα «Διάφανα νερά» του Αιγαίου μέσα από τις μεστές ερμηνείες της Στέλλας Κονιτοπούλου, υπογράφει ο αδελφός της και σπουδαίος βιολιστής και συνθέτης Βασίλης Κλουβάτος (τη μουσική σε 9 τραγούδια) σε στίχους των: Στέλιου Μπικάκη, Σωτηρίας Μπαβέλου, Άννας Κουτουμάνου και Μανώλη Αλεξάκη.

Ένα τραγούδι έγραψε για τη Στέλλα ο μοναδικός Γιάννης Γιοκαρίνης σε στίχους Μιχάλη Αβατάγγελου και ένα ο νέος συνθέτης Γαβρίλος Γαβριήλ σε στίχους Γιάννη Μπαγουλή.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και δύο παραδοσιακά τραγούδια, ένα της Χίου και ένα της Σερίφου.

Την ενορχήστρωση, που δίνει και την ταυτότητα του δίσκου, μόνο με φυσικά όργανα, υπογράφει ο σπουδαίος μουσικός και συνθέτης Θύμιος Παπαδόπουλος ενώ οι εξαιρετικοί μουσικοί που συμμετέχουν έχουν δώσει πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους!

Απολαύστε τη νέα δουλειά της Στέλλας Κονιτοπούλου κι ο αέρας του Αιγαίου που θα νιώσετε να διαπερνά τα τραγούδια, θα σας γεμίζει με αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here