23/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για κάθε Τετάρτη κ Παρασκευή.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Κραουνάκης” .

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας κ την ημέρα προτίτμησης ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ+ΣΠΕΙΡΑ ΣΠΕΙΡΑ
«ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ» ΒΙΖΖ!

Από 17 Οκτώβρη στη «ΧΕΛΩΝΑ»

Το αποθέωσαν οι κριτικές, το απόλαυσαν οι Αθηναίοι! Το θέαμα του Σταμάτη Κραουνάκη και της Σπείρας συνεχίζεται για άλλον ένα μήνα στον καινούργιο χώρο «ΧΕΛΩΝΑ». Κάθε Τετάρτη Παρασκευή και Σάββατο.

Η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, εγκαινιάζει τον καινούργιο χώρο «Χελώνα» και συνεχίζει τις παραστάσεις της για ένα μήνα ακόμα, με ανανεωμένο ρεπερτόριο και με καινούργια πολιτικά νούμερα. Μία παράσταση που γίνεται μαζί με το κοινό ένας πυρήνας πολιτικού αισθήματος ισχυρού, με συναίσθημα, τρυφερότητα και αλληλεγγύη.

Με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην καλύτερή του στιγμή και το θίασο των αγοριών της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου Σπείρα Σπείρα, πρωταγωνιστή στις επάλξεις. Τραγούδια, σκετς, χιούμορ, τόλμη, διαμαρτυρία είναι τα υλικά της παράστασης, που δε «μασάει» να εκτεθεί, να διαμαρτυρηθεί, να σατιρίσει.

Αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη (τα περισσότερα σε μουσική του ίδιου και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου)και όχι μόνο, σατιρικές μετασκευές γνωστών τραγουδιών, πικρή σάτιρα και  όλα αυτά ζυμωμένα με μπόλικο αυτοσχεδιαστικό οίστρο. Το γέλιο διαδέχεται το θυμό… τον έρωτα η πίκρα…

Μαζί τους, συνοδοιπόρος η ηθοποιός Αγλαΐα Παππά.

Η παράσταση, κατά γενική ομολογία κοινού και κριτικών, είναι εντός του παλμού της εποχής, τολμώντας  να ψηλαφίσει το συλλογικό τραύμα και να ξαναχτίσει  την καινούργια ζωή…

Παίζουν και τραγουδούν μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη:
Χρήστος Γεροντίδης
Μπάμπης Γούσιας
JeromeKaluta
Θανάσης Καραθανάσης
Χρήστος Μουστάκας
Κώστας Μπουγιώτης
Γιώργος Στιβανάκης

Επίσημη καλεσμένη η Αγλαΐα Παππά

Στα δύο πιάνα ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Άρης Βλάχος

«ΧΕΛΩΝΑ»
Δεκελέων 26 Γκάζι (2 βήματα από το μετρό του Κεραμεικού)
Τηλέφωνο : 216-9002000 & 2001

Παραστάσεις :
Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις  10 μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 15 ευρώ
Νεανικό (έως 26 ετών) 10 ευρώ
Κάτοχοι Persona Κάρτα 10 ευρώ

Τιμή ποτού 7 ευρώ
Τιμή μπύρας, κρασιού 4 ευρώ
Τιμή αναψυκτικού 3 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here