15/1/2013
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΞΑΡΧΑΚΟΣ-ΚΟΚΟΤΑΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Στις 4 Φεβρουαρίου, θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μία μοναδική μουσική στιγμή. Πρόκειται για την κορυφαία συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με το Σταμάτη Κόκοτα!

Ήταν το 1966, όταν ο Σταμάτης Κόκοτας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο βυνίλιο με συνθέσεις του Σταύρου Ξαρχάκου. Μετά από τη συνεργασία αυτή, οι δρόμοι τους χωρίζουν και ο καθένας διαγράφει τη δική του ιστορική πορεία στο χώρο.

47 χρόνια μετά, συναντούνται και πάλι για να μας ταξιδέψουν σε μία μαγική εποχή με αγαπημένα κομμάτια που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει και μας έχουν χαρακτηρίσει.

Σταύρος Ξαρχάκος – Σταμάτης Κόκοτας. Τα σχόλια περιττεύουν…

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

4 Φεβρουαρίου 2013 / 20:30

Τιμές Εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη 90€
Α’ Ζώνη  65€
Β’ Ζώνη  40€
Γ’ Ζώνη  20€
Φοιτητικά  10€ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here