20/10/2010
www.musiccorner.gr

Στη μέση της ηχογράφησης του νέου τους άλμπουμ βρίσκονται οι Red Hot Chili Peppers, σύμφωνα με τον ντράμερ της μπάντας Chad Smith. Το άλμπουμ το οποίο αναμένεται να αποτελέσει τη συνέχεια του επιτυχημένου Stadium Arcadium του 2006, δε θα είναι διαθέσιμο πριν από την άνοιξη του 2011.

«Έχουμε γράψει περίπου 20 τραγούδια, δε μας έχουν μείνει πολλά ακόμα να κάνουμε. Μετά πρέπει απλά να τα ηχογραφήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Κάθε φορά απορρίπτουμε πολλά τραγούδια από αυτά που γράφουμε, τα συγκρίνουμε και διαλέγουμε. Έτσι μας αρέσει να δουλεύουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Smith, ο οποίος είπε πως το νέο άλμπουμ θα είναι μονό και όχι διπλό.

Η διαφορά αυτού του στούντιο άλμπουμ με τα δέκα προηγούμενα της μπάντας, είναι πως σε αυτό θα ακούγεται η κιθάρα του Josh Klinghoffer και όχι αυτή του John Frusciante που ακουγόταν για αρκετά χρόνια, μιας και ο τελευταίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από τη μπάντα.

Πέρα από τα του άλμπουμ ο Smith δήλωσε επίσης πως ήδη έχουν κλείσει ημερομηνίες για συναυλίες για το καλοκαίρι που έρχεται χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει παραπάνω λεπτομέρειες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here