12/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο John Lydon, frontman των Sex Pistols, πιστεύει ότι ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει τον καλύτερο δίσκο του που θα είναι ο επόμενος! Η καλύτερη δουλειά μου έρχεται. Αυτή είναι η αλήθεια. Είσαι χαρούμενος και περήφανος για όσα έχεις καταφέρει. Κάθε νέος δίσκος σε «ανεβάζει», αλλά όταν γυρνάς στη δουλειά, αλλάζουν όλα”, δήλωσε ο μουσικός.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας μεγάλος καλλιτέχνης που να είναι ευτυχισμένος για όσα έκανε στο παρελθόν. Όλοι μας είμαστε ευτυχισμένοι με όσα δεν έχουμε κάνει ακόμα, με όσα δεν έχουμε καταφέρει”, συνέχισε ο Lydon.

Οι οπτικές του Lydon από τότε που ήταν στους Sex Pistols έχουν αλλάξει πολύ, αλλά είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι στα 55 του είναι ακόμα ενεργός : “Όταν ήμουνα 21 νόμιζα ότι στα 50 μου θα πέθαινα από ντροπή και ανία. Κι αυτό είναι ένα προνόμιο της νιότης. Η άγνοια”, δηλώνει. Αλλά κάθε μέρα είναι σημαντική και αξίζει να την ζει κανείς”, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Lydon.

Ο μουσικός σε λίγο καιρό θα μπει στο studio με το συγκρότημά του, τους Public Image LTD, προκειμένου να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ, το πρώτο τους μετά το “That What Is Not” του 1992.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here