30/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με το όνομά τους και πάλι στον τίτλο του νέου τους άλμπουμ, ετοιμάζονται οι Vaccines για την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους που είναι προγραμματισμένο για τις 3 Σεπτεμβρίου. Τίτλος του άλμπουμ “The Vaccines Come of Age” και προφανώς με τον τίτλο οι Vaccines θέλουν να δείξουν ότι ωριμάζουν.

Το πρώτο single από το νέο άλμπουμ, έχει τίτλο “No Hope” και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου. Στη φυσική μορφή του σε συλλεκτικό βινύλιο, θα περιλαμβάνει επιπλέον το “Blow Your Mind” και demos από το “No Hope”. Το κομμάτι έκανε ήδη την πρώτη του εμφάνιση στα ραδιόφωνα.

Το συγκρότημα ολοκλήρωσε πρόσφατα μια σειρά συναυλιών στη Βρετανία, στην οποία παρουσίασαν ορισμένα από τα νέα τους κομμάτια. Στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινωθεί μια πλήρης περιοδεία στη Βρετανία, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ. Μέχρι την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, οι Vaccines θα εμφανιστούν σε αρκετά φεστιβάλ, Field Day Festival, Isle of Wright, T in the Park, Reading and Leeds, ενώ θα εμφανιστούν ως support group σε εμφανίσεις των Stone Roses και των Red Hot Chili Peppers.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here