4/7/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Jazz Festival”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Το Ρεματιά Jazz Festival παρουσιάζει την Τετάρτη 11 Ιουλίου τον Γιώργο Ψυχογιό και τους Trilogia,  (Γ. Τρανταλίδης, Γ. Κοντραφούρης και Γ. Σαμαράς) σε μία κορυφαία τζαζ συνεύρεση από την οποία δεν θα λείψουν ο αυτοσχεδιασμός και οι ευφάνταστοι διάλογοι μεταξύ των μουσικών.

Ο μοναδικός πιανίστας, συνθέτης και αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός μαζί με τους Σεραφείμ Μπέλλο και Χρήστο Ασωνίτη στα τύμπανα, Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο, Βαγγέλη Παρασκευαϊδη στο βιμπράφωνο και Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, θα ανέβει στη σκηνή του Ευριπίδειου Θεάτρου για μια βραδιά αυθεντικής τζαζ. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει επιλεγμένα κομμάτια και από τους τρεις δίσκους του Γιώργου Ψυχογιού, Ressurection”,Love Obsession και το από τον τελευταίο δίσκο του The art of melancholyπου κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών της ελληνικής jazz σκηνής. Παράλληλα, θα  απολαύσει ισχυρές δόσεις αυτοσχεδιασμού και διαλόγου ανάμεσα στους μουσικούς, αλλά και αναπάντεχες διασκευές σε αγαπημένα jazz standards και σε μουσικές ταινιών από τον αμερικάνικο, ιταλικό και γαλλικό κινηματογράφο…

Ένα gig εκρηκτικό, με τον Γιώργο Ψυχογιό στο πιάνο και στο ακορντεόν, με δύο ντραμίστες και μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες σολίστες της jazz!

Την ίδια μέρα, η “Trilogia”, τρεις δεξιοτέχνες με ψυχή, φαντασία και δύναμη, τρεις δημιουργοί που συγκροτούν ένα εκρηκτικό σχήμα σύγχρονης τζαζ και αυτοσχεδιασμού, με αναφορές στη μουσική παράδοση της Μεσογείου, θα ξεδιπλώσουν με ευφάνταστο τρόπο μια μουσική γεμάτη ρυθμό, ψυχή, ένταση και υποδειγματικά παιξίματα, με κύριο χαρακτηριστικό τη μίξη Δύσης και Ανατολής. Ο Γιώργος Κοντραφούρης στο hammond, ο Γιώργος Τρανταλίδης στη ντραμς και ο Γιώτης Σαμαράς στην ηλεκτρική κιθάρα θα παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο αλλά και διαχρονικό fusion με όχημα την τζαζ και τον αυτοσχεδιασμό και επιβάτες τη μνήμη της παράδοσης και των ήχων της Ελλάδας και της ευρύτερης Μεσογείου.

Το Ρεματιά Jazz Festival παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2012.

Εισιτήρια:
Τιμή εισιτηρίου 15e (προπώληση – ταμείο)
Online προσφορά 200 εισιτήρια 12e (06-20.06)
Εκπτωτικό εισιτήριο (Άνεργοι ΟΑΕΔ – Φοιτητές) 12e

Σημεία Προπώλησης:
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
ΣΠΙΤΙ  (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι – εντός της στοάς)
“Μικρός Κοραής” (Παπάγου 7 & Αριστοφάνους Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890321)
“Ευριπίδης” Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, 210 6800644
 Στο ταμείο του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς

Τετάρτη 11 Ιουλίου

Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6820464

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here